Ovakvo telo nemaju ni dvadesetogodišnjakinje: Slavna glumica na pragu sedme decenije pozirala u kupaćem kostimu, svi misle da je dušu prodala đavolu

Vesti 13.06.2023 21:52 0

Glumica Elizabet Herli proslavila je 58. rođendan i nalazi se na odmoru na Maldivima.

elizabet harli

Profimedia

„Srećan mi rođendan“, napisala je kratko na Instagramu dok je pozirala u tamnoplavom bikiniju. 'A ti imaš 58 godina? Ne verujem', 'Srećan ti rođendan kraljice', 'Jao, kakvo telo', 'Udaj se za mene', 'Prelepa si', napisali su joj brojni fanovi u komentarima.

 

 


Elizabet već godinama svakodnevno ostavlja fanove u neverici svojim mladalačkim i fantastičnim izgledom koji se bukvalno ne menja godinama. Naravno, ovu glumicu, koju poznajemo po ulogama u filmovima 'Začarani' i 'Ostin Pauers'. dobija bezbroj pohvala i pozitivnih komentara na društvenim mrežama, a neki se u šali pitaju da li je prodala dušu đavolu.

 

 

 

 


Njena formula za mladalački izgled? Svojevremeno je priznala da su to topla voda koju pije svako jutro na prazan stomak jer stimuliše metabolizam, brzo hodanje najmanje pola sata svakog dana, izbegavanje prerađene hrane, šećera i alkohola i dosta supe od povrća.

 

 

 

Komentari (0)
Loading