Džej Lo ponovo zapalila internet: Skinula se u kupaći koji će biti hit ovog leta i nećete moći da skinete pogled s njenih grudi

Jelena Vukelić Vesti 30.06.2023 12:54 0

Dženifer Lopez ima 52. godine i izgleda savršeno

Džej Lo ponovo zapalila internet: Skinula se u kupaći koji će biti hit ovog leta i nećete moći da skinete pogled s njenih grudi

Shutterstock

Svetska muzička zvezda objavila je nedavno još jednu fotografiju na društvenim mrežama na kojoj pozira u kupaćem kostimu pa je njena fit linija izbila u prvi plan.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

Ovaj jednostavni, jednodelini kupaći koji nosi bez dileme će biti hit ovog leta i naročito lepo pristaje devojkama koje imaju malo jače grudi i bokove i tanji struk, tačnije imaju taj čuvenu građu peščanog sata.

Naravno, treba uzeti u obzir da Džej Lo ima daleko veće mogućnosti od većine žena, kada je u pitanju nega. Ne treba gubiti iz vida ni da pevačici nije strano blago fotošopiranje slika, ali i kada se sve to ostavi po strani.. a tu je i fotografija "uživo" da to i dokaže, Dženifer fantastično izgleda.

Baš kao što se strogo drži plana vežbanja, jednako je dosledna i planu ishrane koji joj je prepisao njen nutricionista. Kaže da je balans ključ uspeha i da pored zdrave ishrane ima dana i kada se počasti i onom "zabranjenom" hranom.

 

U galeriji pogledajte najizazovnija izdanje slavne pevačice

 

"Vodim računa o izgledu, ali nisam opterećena. Slušam telo i jedem onoliko koliko ono traži"

Kaže da kalorije ne broji, ali da se ovih pravila strogo drži:

"Jedem 5 puta u toku dana, ali se trudim da se veći deo obroka sastoji od proteina". Ugljeni hidrati su zastupljeni u njenom jelovniku, ali u malim količinama.

 

Komentari (0)
Loading