Manekenka od 92 kilograma još više razbesnela hejtere: Em je vidno smršala, em nosi haljinu kroz koju se vidi svaki delić njenog tela

Jelena Vukelić Vesti 17.11.2023 14:05 1

Mnogi i dalje ne shvataju poruku ove manekenke a to je da - žena nije stvorena da bude savršena!

Ešli Grejem

Profimedia

Ešli Grejem je najpoznatiji plus sajz model koja se trudi da na instagramu prikaže sebe u što "realnijem" izdanju kako bi se razbio taj trend "savršenstva". 

Ona konstantno dobija kritike na račun svog izgleda, ali se ne obazire na to, te savetuje sve žene da prihvate sebe i svoje nesavršenosti u potpunosti.

I naravno, kada god se pojavi, izazove lavinu kometara, a najviše ima hejtera koji komentarišu njen fizički izgleda. Tako je bilo i ovog puta, kada se sinoć pojavila u Kanu u providnoj haljini.

 

 

 

 

I naravno, ono što je evidentno je da je Ešli vidno smršala, a to je izgleda još više razljutili ljude. I mi se pitamo, dobro ima li kraja svemu ovome.

"Dakle.. ona se više ne smatra plus size modelom. Izgleda neverovatno, ali želeo sam više zastupljenosti za žene veće veličine", "Nisi plus size više, razočarana sam", "Ista si kao drugi, juriš mršavost po svaku cenu"... samo je delić finijih komentara koji su se mogli pročitati.

Optuživali su je da je imala operaciju želuca, kao i da koristi lek Ozempic lek za dijabetičare, koji su navodno koristile brojne slavne ličnosti da bi ekspresno smršale.

Bilo kako bilo, evidentno je da se Ešli uopšte ne obazira na ove kometare, pa je oduvek postavljala svoje obnažene fotografije gde se vide strije i višak kilograma, bez fotošopa i filtera.

 

Nakon što se na dodali Oskara pojavila u provokativnoj haljini koja takođe ne sakriva nesavršenosti, ona je odlučila da ode korak dalje kada su fotografije u pitanju i pokaže nam jedno realno stanje žene i što se nas tiče svaka joj čast! 

 

Komentari (1)
Loading
Lepotica
26.05.2023 13:31

savršenoj ženi svaka kilaža stoji. ove što su mršave da bi bile "zgodne" nikad nisu lepe.