Madona i Šeron Stoun su isto GODIŠTE: Kada pogledate OVU fotografiju shvatićete zašto je bolje stariti bez BOTOKSA!

Vesti 22.02.2023 11:00 0

Iako su ove dve holivudske zvezde isto godište, razlika u izgledu je ogromna

Madona i Šeron Stoun su isto GODIŠTE: Kada pogledate OVU fotografiju shvatićete zašto je bolje stariti bez BOTOKSA!

Shutterstock

Glumica Šeron Stoun iako je na pragu 65. godini, njenom izgledu i negovanoj koži se i dalje mnogi dive. Pravilna ishrana i sport su ključni izvori njenog dobrog izgleda i blagostanja. Godine 2001. glumica je iskusila moždani udar i obnavljala svoje telo dve godine, ponovo naučivši da hoda i govori. Nakon toga, revidirala je svoje poglede na starenje i zdravlje.   

- Ta ideja da je biti mlad jedina stvar koja je lepa ili privlačna jednostavno nije istinita. Ne želim da budem "večna lepotica". Želim da budem žena koja je najbolja što može da bude u svojim godinama -, rekla je svojevremeno.

- Imala sam krvarenje u mozgu devet dana. Postotak preživelih nakon onoga što sam ja preživela je vrlo mali, ali nekako sam uspela. Onda sam dve godine učila da ponovo hodam, pričam i čitam. Posle toga, svaki razgovor o borama mi se čini smešnim.“ – rekla je tada Šeron Stoun.

Ona smatra da je ishrana glavna u borbi za zdravlje i mladost. 

U njenoj ishrani nema alkohola, a kako je izjavila tome je doprinela Madona. Tačnije, njen primer. Šeron je pitala svog trenera: „Šta ja ne radim, a šta ona radi?“. Trener je rekao: "Mislim da ne pije alkohol." Onda sam odlučila da potpuno eliminišem alkohol iz svog života tri meseca. I videla sam veliku razliku." Osim alkohola, ona nikada ne jede gluten, industrijsku hranu ili čak kafu. Zamenila je kafu zelenim čajem.

Madona i Šeron su 1958. godište, ali njih dve definitivno ne stare isto. Pevačica je pobornik plastičnih operacija, dok je Šeron zasigurno nije išla na botoks. 

 

 

Otrkila je da i je i nega lica kremama takođe veoma bitna. 

- Mama mi je jednom prilikom rekla mi je da stavljam ovo ujutro i uveče i da ću joj biti zahvalna do kraja života, i ja joj još uvek zahvaljujem, 50 godina kasnije. Zbog toga moja koža izgleda dobro - rekla je glumica. 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading