Kada budete čuli kakvu KAFU pije Ešton Kučer, pozliće vam: Mnogima se na samu pomisao POVRAĆA!

Vesti 17.02.2023 13:30 0

Glumac dodaje jedan neobičan sastojak u kafu, te je izjavom pokrenuo ozbiljnu debatu

Kada budete čuli kakvu KAFU pije Ešton Kučer, pozliće vam: Mnogima se na samu pomisao POVRAĆA!

Shutterstock

Glumac Ešton Kučer (44) je otkrio na koji način pije kafu i zgrozio mnoge. Ipak on tvrdi da jedino tako ona ima brojne koristi. 

- Odmah ću reći - nisam ljubitelj kafe. Volim miris, ali brojni dodaci, mleko i ukusi koje bi morao da dodam u nju da bi mi bila koliko-toliko podnošljiva, jednostavno mi se ne čine vrednim tolikog truda - ispričao je glumac prilikom gostovanja u emisiji Keli Klarkson na Dan zaljubljenih. 

Iako mnogi preferiraju da u kafu ubace šećer, mleko, cimet ili drugi uobičajen sastojak, Ešton dodaje sok od pomorandže! Mnogima je ova kombinacija bila neshvatljiva, smatrajući je nespojivom.

 

 

Svima je već u studiu pozlilo ali je Ešton insistirao da poslušaju njegovo objašnjenje zašto je ova kombinacija zaista dobra. 

On je objasnio da mu je "omiljena", ako bi uopšte tako mogla da se nazove vrsta pića koje zapravo ne voli, lagano pečena kafa. Ova sorta ima "citrusnu notu" i blago je kisela što napitku daje neverovatno osvežavajući ukus, umesto "zagorelog" - što je njegova prva asocijacija na kafu.

- Kad popijem srednje pečenu kafu, pomislim da bih voleo da je ipak malo lakše pečena. Ne baš mnogo... Ali ako je 'poprskam' malo sokom od pomorandže, to je učini 'lakšom' i da joj malo slatkoće - dodao je glumac. 

 

 

Komentari (0)
Loading