Trenutak vredan PAŽNJE: Isplivao ŠOKANTAN snimak Donalda i Melanije Tramp, na njenom licu se vidi šta zapravo oseća prema njemu

Vesti 01.11.2021 13:18 1

Kako je izgubio mesto predcednika, Trampa sve ređe viđamo u javnosti. U početku je delovao i tvrdio kako mu je mandat ukraden, ali kasnije se primirio u svojoj vili na Floridi, gde je čak i ovalni sto napravio

Trenutak vredan PAŽNJE: Isplivao ŠOKANTAN snimak Donalda i Melanije Tramp, na njenom licu se vidi šta zapravo oseća prema njemu

Tanjug/Ap

Nedavno su u  javnosti se pojavili zajedno Donald Tramp sa suprugom Melanijom Tramp i to na bajzbol utakmici u Atlanti. Još od aprila nisu zajedno izašli u javnost.

Melanije je kako smo i već navikli na nju, izgledala neverovatno, stilski obučeno u skupocenom mantilu bež boje, ali ovog puta nije bio fokus na njenoj odevnoj kombinaciji.

Melanija je zapanjila javnost svojim izrazom face, o kome sada bruji čitava planeta.

Ova scena koja kruži internetom može da pokaže samo njihov turbulentan odnos i zategnut. 

Bivša prva dama je poznata po svojim neobičnim reakcijama, ali je ovaj put uhvaćena u momentu kada se na njenom licu video čudan spektar emocija. Od smeha, do gađenja.

Naime, snimak sa jučerašnje utakmice prikazuje Melaniju koja aplaudira i smeje se zajedno sa suprugom dok stoji pored njega, no već sekundu kasnije vidi se kako lagano okreće glavu, mučno gledajući u pod, i sa bolnim i teškim uzdahom koji je sve to ispratio.

 

 

Nije dugo trebalo da tviteraše ova situacija nadahne, te da počnu da se nižu burne reakcije.

- Ko još ima osećaj da Melanija ne može da podnese pogled na svog supruga.

- Melanija ga prezire isto koliko i svi pristojni ljudi.

- Njen kostim za Noć veštica trebalo bi da bude maska žene koja voli svog muža i nije joj preko glave ove truleži. To joj savršeno pristaje.

- Izgleda kao da je osetila dašak neprijatnog daha.

- Mrzi ga iz dna duše - samo su neki od hiljade komentara.

Komentari (1)
Loading
misa
01.11.2021 14:43

Mislim da ga ona stvarno mrzi, eto drzi ruku u dzepu...