Kristijano Ronaldo na Instagramu prati SAMO 500 ljudi: Među njima je i jedna SRPKINJA, kad vidite o kome se radi biće vam jasno i ZAŠTO

Vesti 13.12.2022 13:20 0

Kristijano Ronaldo na svom Instagramu ne prati previše ljudi, samo 500, a među njima i jednu Srpkinju

Kristijano Ronaldo na Instagramu prati SAMO 500 ljudi: Među njima je i jedna SRPKINJA, kad vidite o kome se radi biće vam jasno i ZAŠTO

Profimedia

Kristijano Ronaldo je jedan od najplaćenijih muških osoba na svetu na društvenoj mreži Instagram. Portugalskog reprezentativca prati preko 500 miliona pratilaca, dok on prati jedva 500.

Zanimljivo je da sa naših prostora Ronaldo prati Novaka Đokovića, Luku Modrića, košarkaša Luku Dončića, ali i jednu žensku osobu. Reč je o našoj atletičarki Ivani Macanović, a mnogima nije jasno zašto se baš ova dama našla na listi ljudi koje Kristijano prati.

Radi se o Ivani Macanović, našo prelepoj i prezgodnoj atretičarki, koja, kako kaže, ni sama ne zna zašto je baš nju zapratio Kristijano Ronaldo pored Bijonse, Dženifer Lopez i par svetskih zvezda.

- Verujte mi, to je za mene tajna. Ne poznajem Ronalda, ne znam kako me je našao na Instagramu ni zašto mi lajkuje slike. Ništa ne znam, i ja sam bila potpuno iznenađena. Imam dečka, Ronaldo je zakasnio - rekla je jednom prilikom Ivana za domaće medije.

Njih dvoje oboje su ambasadori jednog poznatog sporstkog brenda, a dovoljan je jedan pogled na Ivanine fotografije, pa da vam sve bude mnogo jasnije. Donedavno, Ronaldo je čak gotovo stalno lajkovao objave zgodne altetičarke.

I Ivana se može pohvaliti svojom armijom pratilaca s obzirom na to da njen profil na popularnoj društvenoj mreži prati skoro 130 hiljada ljudi, a nedavno je prokomentarisala to što je čuveni fudbaler prati.

Ivana osim atletske karijere, radi i kao fitnes instruktor, a jedna je od najtalentovanijih atletičarki sa ovih prostora. Nastupa za AK Banja Luka, takmičila se u disciplinama 60, 100, 200 i 400 metara. BONUS VIDEO - Ispovest Velke Gelić, majke koja je sinu dala svoj bubreg

 

 

 

Komentari (0)
Loading