21:24 Poznati Georgina Rodrigez raspilavila preko 2 miliona ljudi: Ronaldova verenica jednim potezom pokazala koliko joj je stalo do porodice
13:37 Poznati Strastvena scena na jahti: Kristijano Ronaldo se opasno zaneo sa Georginom, pogledajte gde mu je zalutala ruka
22:00 Poznati Kristijano i Georgina ne gube vreme ni u sauni: Snimak slavnog para obišao planetu, a svi se pitaju samo jedno
11:10 Poznati Georgina Rodrigez objavila dirljiv snimak, koji je raznežio ceo svet: Mališani potrčali Ronaldu u susret
18:00 Poznati Ovo je PRVA devojka Kristijana Ronalda: Sa njom je izgubio NEVINOST a danas je ne bi ni pogledao
14:05 Poznati Luksuzna vila, bazeni i parkiran Bentli: Zavirite u BOGATO opremljen stan Kristijana Ronalda u Saudijskoj Arabiji
21:00 Poznati Georgina i Ronaldo IZDAJU svoju luksuznu vilu: A evo koliko košta mesec dana da živite u njoj, od cene će vas zaboelti glava
10:22 Poznati Navodna ljubavnica Kristijana Ronalda se OGLASILA i otkrila sočne detalje: Zvao me je u sobu, ali se ovome nisam nadala
21:30 Poznati Ronaldo čestitao Georgini DAN ZALJUBLJENIH: Njegove reči su RAZNEŽILE sve, a fotografija već niže milione lajkova!
10:21 Poznati Kristijano Ronalno sa porodicom i dalje živi u luksuznom hotelu: Iznajmili su ogroman apartman, a evo koliko HILJADA evra plaćaju noć
11:40 Poznati Odmah sam KLIKNULA sa Ronaldom, slao mi je svoje SELFIJE: Atraktivna srpska manekenka otkrila u kakvom je odnosu bila sa slavnim fudbalerom
11:00 Poznati Pravljen je za KRALJEVSKU porodicu: Kristijanov ultra redak SAT košta kao ŠEST stanova u Beogradu
17:06 Porodica Ovo je nešto najslađe što ćete danas videti: Bebin zarazan smeh raspilavio je milione ljudi
16:45 Dom i saveti Prva pomoć za izgrebane naočare: Istrljajte staklo sredstvom koje imate u kuhinji i biće kao novo!
16:19 Zdravlje Da li je zaboravljanje normalno? Neurolog otkriva u kojoj situaciji je to znak ozbiljnog problema
15:47 Lepota i Moda Ublažava bore i tamne fleke, a ne stvara crvenilo: Za nežnu i čistu kožu lica, primenite jednostavan trik s retinolom
15:16 Dom i saveti Odvod vam je zapušen zbog dlaka i sapuna? Sipajte sredstvo od 50 dinara i rešićete problem!
14:45 Ispovesti Svekrva me ponizila poklonom: Sve joj je preselo kad sam uradila ovo da bih joj se osvetila