Oblačili su je kao dečaka, majku su joj UBILI, sahranila je i BRATA: Teška životna priča se krije iza predivnog osmeha Mire Kosovke

K.Ć. Vesti 06.12.2022 13:47 0

Život naše slavne pevačice Mirjane Petričević, poznatije kao Mira Kosovka nikoga ne ostavlja ravnodušnim

Oblačili su je kao dečaka, majku su joj UBILI, sahranila je i BRATA: Teška životna priča se krije iza predivnog osmeha Mire Kosovke

Printscreen/Youtube

Dok je bila dete, Miru su otac i braća oblačili kao dečaka, a majku nije ni imala. Kako se navodi, ubijena je, a 1999. godine Mira se odselila u Australiju.

"Muka me, sine, naterala da odem. Svi moji su izbegli iz Đakovice, niko nema para, niko te ne pita kako ti je... Kada su me pozvali ljudi iz Australije i pitali za koliko novca ću otići da radim, rekla sam im: “Koliko date.” Kad nemaš para, i sto maraka je mnogo. Otišla sam i ostala tamo", ispričala je jednom prlikom Mira.

Osim što nije imala majku, morala je da se nosi i sa smrću brata bilazanca. Zbog toga je prestala da se bavi muzikom.

"Više nisam mogla da pevam, nije mi bilo ni do čega. Smrt brata me je potpuno uništila. I danas osećam veliku prazninu. Uvek je voleo da me vidi nasmejanu i lepu, zvao me je “Moj crni labude”... Posle njegove smrti bila sam emotivno ubijena, mislila sam da će mi biti lakše uz alkohol", rekla je Mira u jednom intervjuu.

Mnogo bi volela da poseti rodnu Đakovicu.

"Volela bih da vidim svoju devojačku sobu, volela bih da vidim svoje ruže koje sam ja sadila ali... Neko drugi uživa, sve je naše ostalo dole, moje braće i moje. Nije baš lako ali Bože moj. Zidovi su zidovi i kuća je kuća, Bože moj ali majku su mi ubili tada i to mi je najveća rana", priznala je pevačica u emisiji “Exkluziv”.

Komentari (0)
Loading