Ovo su bivše DEVOJKE Vuka Kostića: Nisu mu odolele ni GLUMICE ni voditeljke, a sigurno niste znali da je voleo ovu PEVAČICU

Vesti 22.11.2022 12:28 0

Koga ljubi jedan od najpoželjnijih neženja među srpskim glumcima?

Ovo su bivše DEVOJKE Vuka Kostića: Nisu mu odolele ni GLUMICE ni voditeljke, a sigurno niste znali da je voleo ovu PEVAČICU

Alo promo

Vuk Kostić važi za najvećeg zavodnika srpskog glumišta i danas je napunio 43 godine. On je veliki šmeker na našoj javnoj sceni, pa ne čudi što su ga povezivali sa mnogim lepoticama. I dalje najviše pamtimo njegovu vezu sa Jelisavetom Orašanin, ali među njegovim bivšim ljubavima su i druge poznate žene, pevačice, manekenke, voditeljke.

Ovo su sve bivše devojke našeg poznatog glumca.

Bojana Stefanović

 

 

Jedna od prvih ljubavi Vuka Kostića za koje se zna je njegova koleginica sa studija glume Bojana Stefanović. Njih dvoje su se zavoleli na probama i bili četiri godine zajedno. Posle su nastavili da poslovno sarađuju, ali i da igraju ljubavne parove u mnogim ostvarenjima.

Ivana Peters

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana (@ivanapeters)

 

Najveće iznenađenje je bila izjava pevačice nekadašnje grupe "Negativ" Ivane Peters koja je u jednom intervjuu rekla da je kratko bila u vezi sa Vukom Kostićem.

- Udvarao mi se i sviđao Vuk Kostić. Bilo je obostrano. Davno smo bili malo zajedno. Odličan je glumac, pre svega, jedino što ne volim što ide u lov. Pozdrav za njega. Davno je bilo, ne sećam se zašto smo raskinuli - rekla je Ivana.

Ivana Stanković

 

 

Pisalo se da je Vuk bio u vezi sa našom poznatom manekenkom Ivanom Stanković, koja je modnim pistama šetala sa najvećim imenima svetske mode. Oni su baš davno bili u vezi,  davne 2006. godine, mada se o tome nije mnogo pisalo.

Potom je Vuk ljubav našao uz jednu Anu, prethodno nepoznatu javnosti. Njih dvoje su bili zajedno oko godinu dana, a navodno su se i verili. Ipak, od braka nije bilo ništa, a u Vukov život je ušla Jelisaveta Orašanin.

Jelisaveta Orašanin

 

 

Zajedno su bili skoro pet godina i važili za najpopularniji par na našoj javnoj sceni. Veza im je često bila turbulentna, živeli su jedno vreme zajedno, ali onda je sve puklo 2015. goidne. I dok se javnost još uvek oporavljala od ovog kraha, Jelisaveta je upoznala košarkaša Miloša Teodosića, za kog se ubrzo i udala.

Aleksandra Popović

 

 

Vuk je, s druge strane, uplovio u vezu sa Aleksandrom Popović sa kojom je bio dve godine. Govorilo se da će konačno stati na ludi kamen i skrasiti se pored zgodne brinete. Ipak, usledio je još jedan ljubavni brodolom.

Ana Mihajlovski

 

 

U ljubavi je bio i sa voditeljkom Anom Mihajlovski, što je mnoge iznenadilo kad se o svemu saznalo pre par godina jer su delovali nespojivo.

Nakon malo skrivanja u početku, Vuk i Ana su vezu prvo obelodanili na društvenim mrežama, uz jasne znake nežnosti. Potom su se zajedno pojavili i na premijeri serije „Južni vetar“.

Komentari (0)
Loading