Megan Markl prekinula TIŠINU: Vojvotkinja otkrila sve detalje o sahrani kraljice Elizabete II

K.Ć. Vesti 20.10.2022 08:00 0

Megan Markl je u najnovijem intervjuu za magazin "Varijeti" govorila o emocijama koje su povezane sa sahranom i tugovanjem nakon smrti kraljice Elizabete Druge

Megan Markl

Shutterstock

Nakon diplomiranja, Megan Markle je odlučila da se izgradi glumačku karijeru, iako je bila povezana sa filmskim setom od malih nogu. Slavu je donela njena uloga u seriji "U odelima", gde je igrala jednu od glavnih likova Rejčel Zan. Godine 2018. udala se za princa Harija , ponevši titulu vojvotkinje od Saseksa. Zauzvrat, u proleće 2020. godine, Megan Markl i njen suprug, princ Hari, dali su ostavke za obavljanje važnih uloga u britanskoj kraljevskoj porodici. Nedavno je prinčevski par prisustvovao sahrani kraljice Elizabete II . Sada je vojvotkinja od Saseksa dala je opširan intervju za Varieti. Supruga princa Harija je u razgovoru ispričala o žalosti za kraljicom i otkrila da li joj je žao zbog smrti njenog veličanstva.

Meghan Markle iskreno o tugovanju

U intervjuu za časopis Varieti, vojvotkinja od Saseksa je upitana o njenim emocijama tokom boravka u Velikoj Britaniji. Supruga princa Harija govorila je samo o pozitivnim osećanjima.

- Bio je toliki izliv ljubavi i podrške. Zaista sam zahvalna što sam mogla da budem sa svojim mužem da ga podržim u ovom teškom trenutku. Ono što je zaista lepo je nasleđe koje je njegova baka ostavila iza sebe na mnogim frontovima. Svakako kada je u pitanju ženski lider, ona je najjasniji primer kako to izgleda. Duboko sam zahvalan što sam mogla da provedem vreme sa njom i da je upoznam. Bilo je to komplikovano vreme, ali moj muž je, uvek optimističan, rekao: sada se pridružila mužu - otkrila je ona.

Novinar američkog nedeljnika pitao je i vojvotkinju od Saseksa kako oseća ovaj gubitak. Megan Markle je odgovorila da se fokusiraju na pozitivne stvari.

- U važnim trenucima život vidite iz više perspektiva. To vas tera da se zapitate na šta želite da usmerite svoju energiju. Trenutno se osećamo puni energije i uzbuđeni zbog svih stvari kojima težimo. Takođe se fokusiramo na našu osnovu. Veliki deo našeg rada uključuje filantropski prostor - dodala je ona.

Na kraju, Megan Markle je ispričala o svojoj vezi sa kraljicom Elizabetom II. Ispostavilo se da je ovaj odnos za vojvotkinju bio poseban.

- To bilo posebno. Osećam se srećno. I još uvek sam ponosna što sam imala lep odnos sa majkom porodice - rekla je.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading