Skriva NOGE kao zmija: Američka voditeljka otkrila da boluje od NEIZLEČIVE bolesti, a neprirodno NABORANA koža je izazvala ŠOK na društvenim mrežama (FOTO)

K.Ć. Vesti 23.08.2022 15:00 0

Šta je sa Vendi Vilijams?

Skriva NOGE kao zmija: Američka voditeljka otkrila da boluje od NEIZLEČIVE bolesti, a neprirodno NABORANA koža je izazvala ŠOK na društvenim mrežama (FOTO)

Shutterstock

Američka TV voditeljka, otkrila je od čega boluje. Ona se godinama bori sa limfedemom, koji izaziva ogroman otok u predelu stopala. Tome je sada pridodat i problem opuštene i naborane kože - posledica Grejvsove bolesti. 

Pedesetosmogodišnja zvezda američkog programa „Šou Vendi Vilijams” nije bežala od tretmana estetske medicine, a njenu živopisnu ličnost i originalan izgled u medijima su komentarisali na isti način kao i kontroverze i smele govore koje je više imala. Uprkos publicitetu , nikada nije govorila o zdravlju. Reč je o bolestima koje ometaju njeno normalno funkcionisanje i koje takođe čine da se telo drastično menja .

Sada je Vendi Vilijams odlučila da otkrije svoju tajnu. Objavila je fotografiju svojih natečenih stopala. Ispostavilo se tada da se zvezda bori sa limfedemom koji joj otežava hodanje.

Reč je o hroničnoj upali koja izaziva otok i otvrdnuće kože, a zatim se javlja elefantijaza donjih udova . U najgorem slučaju, doktori pominju čak i amputaciju. Vendina bolest nije izlečiva . Simptomi se samo mogu ublažiti. Zvezda obično pokriva stopala od članaka nadole, nosi samo sportsku obuću, a tokom snimanja tok-šoua kamera se ne spušta ispod kolena.

Nažalost , ovo nije jedina boljka sa kojom se voditeljka nosi. Spominju se i Gravesova bolest i čvorovi na štitnoj žlezdi. Treba znati da štitna žlezda utiče na tok mnogih procesa u telu, uključujući i metabolizam. Hipertireoza "pokreće" metabolizam, što se može manifestovati prekomernim gubitkom težine . Zbog toga je Vendi Vilijams izazvala interesovanje nakon što je tokom boravka u Njujorku pokazala svoju vidno vitku figuru.

Primećena kako hoda u teksas šortsama i širokoj majici, zadirkivala je fotoreportere, govoreći da „izgleda kao da ima 30 godina“ i „da se oseća mlađe nego ikad“. Uprkos uveravanjima da je njeno zdravlje dobro, oči korisnika interneta videle su njene noge sa neprirodno naboranom kožom kako visi sa njih .

Fotografije na svom Instagram profilu objavio je fotograf Elder Ordonez. Tada je izbila bura u američkim medijima . Kritički komentari su se slili kao cunami.

Koža dinosaurusa

Bože, šta je uradila sa sobom

Izgleda kao sto, a ne 58 - čitamo ispod posta sa zajedničkim fotografijama.

BONUS VIDEO

 
Komentari (0)
Loading