Slavlje u domu Kristijana Ronalda: U luksuznoj VILI su okupili porodicu i prijatelje, a povod je ovaj

K.Ć. Vesti 20.06.2022 10:51 0

Portugalska zvezda i njegova supruga Georgina podelili su posebne fotografije sa 12. rođendana Kristijana juniora

Slavlje u domu Kristijana Ronalda: U luksuznoj VILI su okupili porodicu i prijatelje, a povod je ovaj

Printscreen/Instagram

Na luksuznom imanju, smeštenom u gradu Majorka, sin slavnog fudbalera je proslavio svoj 12. rođendan u krugu porodice i prijatelja.

Kristijan junior je najstariji od petoro dece koje igrač ima sa Argentinkom Georginom Rodrigez.

"Magičan i poseban dan", ovako je manekenka opisala proslavu koju su organizovali za fudbalerovog sina.

Sa tortom na dva sprata, ukrašenom figurama koje aludiraju na fudbal i dresom koji njegov otac nosi na terenu, Kristijano mlađi je viđen kako duva dvanaest svećica koje predstavljaju njegove godine, a prema rečima njegovog oca biće sjajan fudbaler zbog talenta koji ima u tako mladom dobu.

Iako je bio Kristijanov dan, mala Esmeralda je ipak bila u centru pažnje, beba fudbalera , koja je rođena 18. aprila u teškom porođaju za par.

Beba je uživala u svojim prvim porodičnim odmorima i već je u ranoj mladosti upoznala novo imanje, gde će sigurno redovno letovati .

„Vreme je da se zahvalimo“: Kristijano Ronaldo predstavlja svoju novu ćerku

Zabavi su prisustvovali fudbalerovi prijatelji kao što je Edu Agire, voditelj programa El Chiringuito de Espana, koji je blizak sa igračem od kada je bio član Real Madrida.

"Srećan rođendan, sine moj! Kako vreme leti! Najvažnije je da i dalje budeš dečak kakav jesi sa tim ogromnim srcem koje imaš, srećno kuce! Tata te mnogo voli", izrazio je fudbaler kroz njihov društvene mreže.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading