NEVEROVATNA SLIČNOST Pogledajte decu slavnih ličnosti koja izgledaju baš kao njihove poznate majke (FOTO)

K.Ć. Vesti 10.05.2022 21:40 0

Ko jaje jajetu - takva misao se javlja kada pogledate slike dece i njihovih poznatih majki

NEVEROVATNA SLIČNOST Pogledajte decu slavnih ličnosti koja izgledaju baš kao njihove poznate majke (FOTO)

Profimedia

Pogledajte ove fotografije i vidite kako Demi Mur, Ris Vajterspun i druge poznate ličnosti poziraju sa svojom decom. Teško ih je razlikovati!

Riz Viterspun i ćerka Ava

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ava (@avaphillippe)

 

Ava Viterspun sada ima 20 godina. Ćerka zvezde "Velikih laži" često prati slavnu majku tokom filmskih događaja. Pored toga, ponosna Riz rado objavljuje fotografije svoje ćerke na društvenim mrežama. Fotografije snimljene zajedno pokazuju posebnu sličnost.

Demi Mur i njene ćerke

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

 

Ćerke Demi Mur nasledile su glamuroznu, tamnu kosu od svoje majke. Da među njima postoje dobri odnosi pobrinula se i zvezda „Veruj u duha”. To je bilo posebno uočljivo u septembru, kada su Rumer, Scout i Tallulah Villis podržali majku na premijeri njene autobiografske knjige . Na događaju se pojavio i bivši supružnik zvezde Brus Vilis.

Sindi Kraford i Kaja Gerber

 

 

Sindi Kraford je ikona modela 90-ih i njena ćerka postaje zvezda u toj industriji. 18-godišnja Kaja je već učestvovala u emisijama luksuznih brendova, uklj. Versaće i naslovnica britanskog izdanja „Voga”. Dajući intervju, priznala je da i pored mladosti ima „staru dušu“, a u slobodno vreme vodi miran život „70-godišnjakinje“.

Tandi Njuton i Niko Parker

 

 

Zvezda „Zapadnog sveta” voli da na svom Instagramu objavljuje slike svoje ćerke Niko Parker. Ova 15-godišnjakinja je ove godine debitovala u igranom filmu. Pojavila se u filmu "Dambo" Tima Bartona.

Elizabet Harli i Damijan Harli

 

 

Britanska glumica, čija je tajna prelepe figure "cepanje drva" , sa ponosom posmatra kako njen 17-godišnji sin Demijan razvija karijeru modela. Izvanrednu sličnost sa slavnom majkom pojačava duga i negovana kosa mladića.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading