Žestoke SVAĐE, spisak Depovih poremećaja i potraga za njegovim ODSEČENIM prstom: Šta se još otkrilo tokom jučerašnjeg SUĐENJA Džonija i Amber?

K.Ć. Vesti 19.04.2022 14:32 0

U toku je suđenje Džoniju Depu i Amber

Žestoke SVAĐE, spisak Depovih poremećaja i potraga za njegovim ODSEČENIM prstom: Šta se još otkrilo tokom jučerašnjeg SUĐENJA Džonija i Amber?

EPA

Kao svedoci su pozvani glumčevi bliski saradnici, koji su naveli konkretne događaje iz života bivšeg para. Ispričao je, između ostalih, zvezdin telohranitelj Šon Bet o njihovom putovanju u Australiju 2015. godine, tokom kojeg je osoblje tražilo Depov odsečeni vrh prsta. Pronađen je u kuhinjskom delu.

Raskid Amber Herd i Džonija Depa bio je jedan od najglasnijih u Holivudu, ne samo zbog ljubavnih afera, već posebno zbog međusobnih optužbi. Spor ih je doveo do suđenja, a u sadašnjem suđenju ona njega optužuje za fizičko nasilje, a on nju za klevetu , tražeći novac kao odštetu.

Četvrtog dana sudske bitke svedočili su Depovi bivši i sadašnji saradnici. Kako prenosi nevs.ski.com, jedan od njih je bio glumčev telohranitelj Šon Bet. Napomenuo je da nije lično bio svedok dela fizičkog nasilja između supružnika, ali je primetio povrede.

Žestoke SVAĐE, spisak Depovih poremećaja i potraga za njegovim ODSEČENIM prstom: Šta se još otkrilo tokom jučerašnjeg SUĐENJA Džonija i Amber?

EPA

 

Kao dokaz, čovek je u sudnici doneo fotografije Džonija Depa sa modricama i ogrebotinama na licu. Kako je svedočio, ovekovečio ga je sopstvenim mobilnim telefonom u slučaju da „gospođa Herd pokuša da ga optuži“.

Sajt je naveo i Betovo svedočenje o Herdovom i Depovom putovanju u Australiju 2015. Po njegovim rečima, tamo se dogodio incident usled kojeg je glumac izgubio vrh prsta i prebačen je u bolnicu. Nije poznato kako je došlo do nesreće. Depova strana veruje da ga je bivša supruga povredila bacivši na njega flašu votke, a oni koji stoje iza Amber Herd tvrde da je zvezda bila izložena povredi tako što je razbio telefon o zid.

Glumčeva privatna medicinska sestra Debi Lojd takođe je bila uključena u potragu za odsečenim fragmentom prsta. Svedočila je da je kuća u neredu. Depov privatni lekar, dr Kiper, proširio je izveštaj sa lica mesta, svedočeći da je tamo bilo mnogo krvi i stakla. Na kraju se prst našao "u kuhinji". Glumčeva bivša partnerka insistira na tome da ju je Dep fizički i seksualno uznemiravao tokom putovanja.

Nevs.ski.com prenosi da je isti doktor imenovao poremećaje koje je Dep dostavio sudu. Kako prenosi portal, među njima su bili ADHD, bipolarni poremećaji, depresija, nesanica i poremećaji od psihoaktivnih supstanci, hronični refluks.

Amber Herd „provokator svađe”?

Imenovani svedoci su se složili u jednom – po njihovom mišljenju, svađa u glumačkom odnosu nije nedostajalo. Prema Debi Lojd, veza između Amber i Depa bila je "toksična". Bivša medicinska sestra je u glumici videla "pokretača" svađa. Napomenula je da je Herd takođe išla na terapije jer se osećala anksiozno.

Njene reči je delimično potvrdio telohranitelj, koji je zaključio da je veza zvezda dobro počela, ali je vremenom počela da "obiluje svađama".

Na primer, naveo je situaciju koja se dogodila nakon 30. rođendana glumice. Napomenuo je da je bio svedok kako je vikala nakon svađe u apartmanu Heard da ju je muž udario. Ubrzo nakon toga, par je objavio da se rastaje.

Džoni Dep bi trebalo da svedoči pred timom sovje bivše partnerke u sredu. Očekuje se da će suđenje trajati sedam nedelja.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading