Nikol Kidman POBESNELA zbog seksističkog pitanja: "Nisam sigurna da li bi ovo pitali i MUŠKI pol"

K.Ć Vesti 31.12.2021 09:00 0

Nikol Kidman je pobesnela na novinara koji joj je postavio "seksističko" pitanje o njenoj vezi sa bivšim mužem Tomom Kruzom. Glumica smatra da muški novinari ne trebaju da postavljaju takva pitanja

Nikol Kidman POBESNELA zbog seksističkog pitanja: "Nisam sigurna da li bi ovo pitali i MUŠKI pol"

Tanjug/Ap

Zvezda "Mulen Ruža" trenutno promoviše svoj najnoviji film "Being The Ricardos", u kome igra Lusil Bol, popularnu američku glumicu koja je bila udata za kubansko-američkog glumca Desija Arnaza 1940-60-ih godina. U intervjuu za britanski dnevnik Gardijan, Nikol Kidman je govorila o "izvanrednoj vezi" Desi i Lusil i stvarnosti "zaljubljivanja u nekoga ko neće biti onaj sa kojim ćete provesti ostatak života".

Novinar koji je intervjuisao Kidman pitao je da li je glumica mislila na njen prethodni brak sa Tomom Kruzom, za koga se udala 1990, a zatim se razvela 11 godina kasnije 2001. Par ima dvoje usvojene dece: Izabelu i Konora.

Zapanjena ovim pitanjem, Nikol je odgovorila: - O moj Bože, ne, ne. Apsolutno ne. Ne. Iskreno, bilo je to tako davno.

Glumica je bila ljuta, a pre nego što je nastavila da odgovara na još pitanja, rekla je: - Zamolila bih vas da me ne etiketirate ovako. Za mene je to skoro seksistički, jer nisam sigurna da li biovakvo pitanje neko postavio muškarcu nekom.

Brak Toma Kruza i Nikol Kidman do danas je jedan od najpoznatijih u istoriji Holivuda. Par se upoznao 1989. dok je radio na filmu "Brzo kao munja". Venčali su se na Badnje veče 1990. Kruz je podneo zahtev za razvod u februaru 2001, navodeći kao razlog nepomirljive razlike.

Godine 2018, Nikol se prisetila kako se nosila sa raspadom svog braka kada je njen muž bio na vrhuncu slave. Problemi u braku su se pojavili dok se Kidman spremala za ulogu Virdžinije Vulf u filmu "Sati".

- Veoma sam se uplašila i pokušala da se povučem iz filma jer sam tada prolazila kroz veoma težak period u životu. Bila sam potpuno skamenjena i pitala sam da li postoji način da ubacim nekog drugog u ulogu? - rekla je Nikol u jednom od intervjua.

Nikol Kidman POBESNELA zbog seksističkog pitanja:

EPA

 

Učešće u filmu donelo je Kidmanovoj Oskara, Zlatni globus i BAFTA nagradu. Godine 2006. glumica se udala za kantri zvezdu Kita Urbana.

Komentari (0)
Loading