14:35 Poznati Demi Mur otkrila tajnu vitke linije: Evo šta jede pa u 61. godini ima tako zgodno telo i izgleda duplo mlađe!
12:05 Poznati Poznata glumica priznala: „Govorili su da imam ružne zube i tražili da napumpam usne da bih bila privlačnija"
17:35 Poznati Snimak En Hatavej uzburkao internet: Svi se pitaju da li je čuvena slatkica ipak - bezobraznica?
19:49 Poznati Margo Robi neće više da glumi: „Ljudima je sigurno već muka od mene, pomisle - opet ona!“
15:15 Poznati Glumica zatekla ljubavnika u krevetu sa svojom ćerkom, usledila je brutalna kazna: Ovaj tragični događaj potpuno joj je promenio život
19:00 Lepota i Moda Poznata GLUMICA se pojavila danas na Kanskom festivalu: Crvenim tepihom se prošetala u USKOJ haljini, a jedan detalj su svi primetili
14:55 Poznati Glumica POBACILA na sceni dok je nastupala sa ćerkicom: "Hvala ovoj maloj duši što me je odabrala za svoj dom, makar i na kratko"
10:40 Poznati Svi je pamte po čuvenoj replici "neću da ti kažem, ćelavi": Posle filma "Mrtav ladan" je nestala, a danas je sigurno ne biste prepoznali (FOTO)
12:18 Poznati Misteriozna SMRT poznate glumice i dalje intrigira javnost: Samo par meseci kasnije, na isti način je preminuo i njen SUPRUG
20:58 Poznati Preminula legendarna Rakel Velč: Bila je proglašena za DRUGU NAJLEPŠU ŽENU svih vremena, iza sebe je imala četiri PROPALA braka
22:00 Horoskop Ljubav, sreća, uspeh: Rođenima u ova 2 znaka će se ostvariti sve želje u nedelju, 24. novembra
21:29 Ispovesti Kupili smo kuću, a onda nas je dočekalo jezivo otkriće: ,,Totalno smo zbunjeni, sumnjamo samo na jedno"
20:57 Lepota i Moda Nema više smrzavanja, ova jakna je zakon: Idealna za snežno i vetrovito vreme, a boja ne može biti lepša, uklapa se uz sve
20:28 Zdravlje ,,Imam osećaj kao da se raspadam": Bolovi po celom telu tokom menopauze nisu bezazleni, obratite pažnju na ove simptome
20:03 Poznati Nije za mlađe od 18: Hejli Biber proslavila rođendan sa temom popularnog pića, torta je bila fenomenalna, ali on je nedostajao
19:32 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 24. novembar: Ribama stižu dobre vesti od jedne osobe, Vodolije će da vode ozbiljne razgovore