Dženifer Lopez svim silama želi da se vrati na tron: Nakon razvoda od Afleka, pevačica se uhvatila za jedinu slamku spasa

Tatjana Badarević Vesti 19.10.2024 15:26 0

Početkom godine pevačica je tvrdila da bi to mogao biti njen poslednji album, ali nove glasine tvrde to neće biti tako

Džej Lo

Printscreen/Instagram

Dženifer Lopez traži novu pesmu koja će postati hit nakon njenog razvoda od glumca Bena Afleka, barem tako tvrdi izvor za Page Six. "Došli su do tekstopisca. Ona želi veliki plesni hit. Njen prioritet, što se tiče karijere, je muzika. Nema smisla ulaziti u to osim ako nije veliko... Treba joj veliki hit", rekao je izvor.

Page Six  piše da Lopez ne traži samo jednu pesmu, već celi album. Kao što znamo, poslednji album pevačice "This Is Me...Now", koji je objavljen ove godine u februaru i inspirisan njenom romansom s Aflekom, nije uspeo da se probije u top 20 debitujući na 38. mesto Bilbordove Top 200 liste.

 

 

Još tada je Lopez tvrdila da bi to mogao biti njen poslednji album, ali nove glasine tvrde to neće biti tako. "Istina je da čak ne znam hoću li ikada nakon ovoga napraviti još jedan album. Nemojte reći Beniju (njenom dugogodišnjem menadžeru) da to mislim - ovo bi mogao biti moj poslednji album ikada", rekla je tada pevačica.

Album "This Is Me... Now" dobio je mešovite kritike i nije se baš proslavio. "Imala je puno hitova i ne može da prihvati da je poslednji album kraj njene muzičke karijere. Želi da ispere gorak ukus zadnjeg albuma", rekao je izvor. Kao što znamo, turneja za album se navodno slabo prodavala, a s obzirom na to da je bila usred razvoda od Afleka, Lopez je odlučila da je otkaže kako bi uzela slobodno vreme za sebe i porodicu.

 

 

Projekat je takođe sadržao i dokumentarac "The Greatest Love Stroy Never Told" koji je govorio o vezi nje i glumca. Sada Lopez, iako je fokusirana na muziku, ima nekoliko nadolazećih filmskih projekata pa tako i dva filma koja su produkcijski povezana s Aflekom i njegovim prijateljem, glumcem Metom Dejmonom s kojim je osnovao produkcijsku kuću "Artists Equity". Reč je o filmovima "Unstoppable" i "Kiss of the Spider Woman".

Komentari (0)
Loading