"Na ovo je bacila pare, ona nije normalna": Kim Kardašijan nastavlja jezivu tradiciju, slike šokirale fanove na internetu

Vesti 18.10.2024 13:37 0

Jestiva kuća takođe je bila okružena žele bombonama i slatkišima u obliku bundeva, kao i drvećem i natpisom ,,RIP."

Kim

Andrea RENAULT / AFP / Profimedia

Kim Kardašijan voli Noć veštica i to dokazuju ukusne jesenje poslastice!

Zvezda (43 godine) je u četvrtak, 17. oktobra podelila video na svom Instagramu na kome su fanovi mogli da vide ukrašene kućice od đumbira koji je dobila od svoje sestre Kortni Kardašijan i Kortniinog muža Travisa Barkera.

Na ovoj ukusnoj poslastici nalazilo se Kimino ime napisano na belom fondanu na jednoj strani krova, kao i imena njene dece: Nort (11), Seint (8), Čikago (6), i Sam (5), koje deli sa bivšim mužem Kanjeom Vestom.

,,Srećna Noć veštica,” pisalo je na vratima od kolača. Pet duhova, napravljenih od fondana, stajali su ispred vrata, dok je s druge strane krova bilo nasmejanih bundeva i još pet duhova.

Jestiva kuća takođe je bila okružena žele bombonama i slatkišima u obliku bundeva, kao i drvećem i natpisom ,,RIP."

,,Koliko je ovo slatko?," rekla je Kim dok je snimala kuću. ,,Od Barkera," dodala je.

Kim je zatim podelila fotografiju jesenjih kolača, otkrivajući da je bila uključena u pravljenje ovih slatkih poslastica.

,,Pravila sam ih sa decom sinoć,” napisala je preko fotografije.

Delovalo je kao da su od vanile, i da imaju kremasti preliv koji je imao posip u stilu Noći veštica, dok su neki kolači imali dva oka i dva komada čokolade na vrhu.

,,Nisi nas dugo kuvala," odgovorila je Nort. ,,Poslednji put si kuvala za pretprošlu Noć veštica."

,,Šta sam napravila?," ponosna mama je pitala, na šta je Nort rekla, ,,Makarone sa sirom."

,,I prženu piletinu i kukuruzni hleb. Ja znam samo jedno. Da li je taj obrok dobar?," dodala je Kim.

Nort je zatim odgovorila, ,,Dobar je. Samo što ti jako dobro praviš posoljene krastavce."

Kim

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Devojčica je otkrila tokom intervjua da je ta neobična užina ,,jedina stvar" koju bi mogla jesti do kraja života.

Podsećamo, Kim Kardašijan je krajem prošle godine pokazala deo Božićne proslave u porodici Kardašijan, objavivši snimak prelepo dekorisanih slatkih kućica.

Radi se o tradicionalnim kućicama od medenjaka koje se ukrašavaju glazurom od šećera i bombonama. Oko kućice se često nalaze raznorazni veseli likovi koji su takođe napravljeni od medenjaka i dekorisani na isti način kao i kućica.

Kim je prvo pokazala kućicu sa pastelnim krovom na kome su stajala imena njene ćerke Čikago i njenih sestrični Drim i Stormi. Ispred kućice su se našli veseli čovečuljci sa šarenim paketićima, a pored nje nekoliko jelkica prekrivenih snegom i nekoliko bombonica.

 

 

Druga kućica je bila drastično veća i ozbiljnija od prethodne. Ova kućicu je poručila njena najstarija ćerka Nort, za koju je poznato da voli da nosi crnu boju. Oko ove kućice se takođe našlo par čovečuljaka, ali ovoga puta u crnim haljinicama. Na krovu su bila napisana brojna imena, verovatno od Nortinih drugara. Pored njih, videli smo i imena rođaka Penelope i Nort. 

Treća je bila posvećena Kanjeu i bila je svikasto-plava. Ovoga puta su na prednjoj strani krova pisala imena dece, uz ime Kanjeove pokojne majke Donde i natpis ,,Srećan Božić". Dok je pokazivala kućicu, Kim je izgledala kao da ne želi da preuzme ni trunku odgovornosti za nju, sudeći prema načinu opisivanja iste. Ipak, lepo dekorisanu konstrukciju je pokazala iz svakog ugla.

Poslednje dve kućice su bile najmanje, ali jednako impresivno dekorisane. Jedna je bila šarena, a druga neutralnija, poput kućice koju su deca delila sa ocem.  

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading