Ovo su znali samo njeni najbliži: Brat Kejt Midlton otkrio šta je princeza promenila kod sebe zbog Vilijama

Tatjana Badarević Vesti 18.09.2024 10:50 0

Džejms se dugo borio s mentalnim zdravljem, a sada je konačno progovorio o svemu.

kejt midlton

Shutterstock

 

Brat princeze od Velsa objavio je autobiografiju u kojoj je ispričao mnoge detalje o svojoj porodici, uključujući kako mu je sestra rekla da se udaje za budućeg britanskog kralja te kakvu je promenu primetio na njoj otkako je Kejt s princem Vilijamom, kako piše US Weekly.

Džejms Midltonbrat princeze od Velsa Kejt Midlton, jedan je od najotvorenijih članova njene porodice te je u prošlosti govorio o brojnim problemima s kojima se suočavao u životu.

Sada je odlučio sve da sažme u memoare pod nazivom "Upoznajte Elu: Pas koji mi je spasio život", a u njima se osvrnuo na mnoge zanimljive epizode iz svog života.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by James Middleton (@jmidy)

 

Naravno, obožavatelje kraljevske porodice najviše zanima dvorska svakodnevica pa je veliku pažnju izazvalo njegovo prisećanje na zanimljiv susret s kraljicom Elizabetom. Džejms Midlton pisao je o mnogo čemu, a spomenuo je i odnos svoje najstarije sestre Kejt sa sadašnjim suprugom, princom Vilijamom.

Kako je Kejt rekla svom bratu i sestri da ju je Vilijam zaprosio?

"Ketrin, Pipa i ja otišli smo u šetnju s Elom i Tili do lokalnog paba u selu blizu Baklberija. Sedeli smo u ćošku i tiho čavrljali", napisao je Džejms.

"Pipa i ja želimo da pokažemo da smo uzbuđeni, ali moramo smiriti emocije kako niko ne bi posumnjao", objasnio je. "Tiho smo dali do znanja da ćemo uvek biti tu jedno za drugo, pogledali se i podržali. Bez obzira koliko ludo može postati."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by James Middleton (@jmidy)

 

Srećna vest naterala je Džejmsa da razmisli kako je princ Vilijam uticao na njegovu sestru, ali i na ostatak porodice Midlton.

"Vilijam je bio u našim životima toliko dugo i jako smo ga zavoleli. Osećamo se kao da nam je stariji brat, a on i Kejt se očito dobro slažu, jednostavno su jedno za drugo. Pomislio sam kako je Vilijam srećan što se oženio mojom sposobnom i skromnom sestrom, potpuno sam siguran da se stvarno vole", napisao je.  "Lepo je videti kako joj je podigao samopouzdanje. Ona je procvetala. Znao sam da će se brinuti za nju, kao i danas."

 

 

Sve što se tada dogodilo podsticalo ga je da se osvrne na svoj ljubavni život.

"Dok smo procesuirali tu vest, shvatio sam da još nisam doživeo ljubav kakvu oni imaju. Ali nadao sam se da jednog dana hoću", rekao je brat Kejt Midlton.

Džejms se u septembru 2021. oženio svojom devojkom Aliz Tevenet, s kojom je dobio prvo dete u oktobru 2023. Inače, Džejms se godinama borio kliničkom depresijom, a prošle je godine u britanskim medijima otkrio da mu je u borbi s tim problemom najviše pomogao njegov pas Ela koja je prošle godine uginula s 15 godina.

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading