08:15 Poznati "Imala sam 14 godina kada sam izgubila nevinost sa komšijom": Šer iznela šok detalje iz svoje prošlosti, a kad čujete zašto je to uradila zanemećete
17:46 Poznati "To će me proganjati čitavog života": Al Paćino otkrio koja trauma iz detinjstva ga i dan-danas uhodi
21:23 Poznati Al Paćino otkrio kako je biti otac u 83. godini: Nakon raskida sa 54 godine mlađom devojkom, progovorio o očinstvu
10:50 Poznati Ovo su znali samo njeni najbliži: Brat Kejt Midlton otkrio šta je princeza promenila kod sebe zbog Vilijama
11:58 Poznati Megan Markl navodno piše memoare: Kraljevska porodica se sprema za najgore, a glavna meta je Kejt Midlton
15:34 Poznati "Lekovi su činili da se osećam bolje": Britni Spirs iznela uznemirujuće detalje iz prošlosti, a ovo je posebno dotuklo
10:12 Poznati Privatno se NISU PODNOSILI: Glumica izdala memoare i posle 35 godina progovorila o ŠOKANTNOM odnosu sa Patrikom Svejzijem
08:30 Poznati RUKOM mi je POKRIO usta da NE VRIŠTIM: Mira Furlan opisala silovanje koje je doživela, a onda otkrila i razlog zašto NIJE PRIJAVILA!
10:03 Porodica Ovo radi muškarac koji vas voli: Njegove prave namere se kriju u 11 obrazaca ponašanja, bukvalno su nepogrešivi
09:30 Horoskop Energija broja 9: Kraj ciklusa i novi početak – Šta nas čeka prema numerologiji u 2025. godini
09:02 Zdravlje Kažu da je bolje od kafe: Ovo piće važi za njenu zdraviju zamenu, piju ga svi redom, ali ovo ne znaju
08:30 Porodica Najsrećniji ljudi na svetu imaju 3 pravila: Zbog njih dan uvek dočekaju sa osmehom, probajte i vi
22:01 Lepota i Moda Frizure za žene 50+ koje instant podmlađuju: Za jednom su Srpkinje već odlepile, izgledaćete kao boginje