14:04 Poznati Želeo da imaju intimne odnose kada je imala samo 15 godina: Šer mu oštro odgovorila, postao manji od makovog zrna
08:15 Poznati "Imala sam 14 godina kada sam izgubila nevinost sa komšijom": Šer iznela šok detalje iz svoje prošlosti, a kad čujete zašto je to uradila zanemećete
17:46 Poznati "To će me proganjati čitavog života": Al Paćino otkrio koja trauma iz detinjstva ga i dan-danas uhodi
21:23 Poznati Al Paćino otkrio kako je biti otac u 83. godini: Nakon raskida sa 54 godine mlađom devojkom, progovorio o očinstvu
10:50 Poznati Ovo su znali samo njeni najbliži: Brat Kejt Midlton otkrio šta je princeza promenila kod sebe zbog Vilijama
11:58 Poznati Megan Markl navodno piše memoare: Kraljevska porodica se sprema za najgore, a glavna meta je Kejt Midlton
15:34 Poznati "Lekovi su činili da se osećam bolje": Britni Spirs iznela uznemirujuće detalje iz prošlosti, a ovo je posebno dotuklo
10:12 Poznati Privatno se NISU PODNOSILI: Glumica izdala memoare i posle 35 godina progovorila o ŠOKANTNOM odnosu sa Patrikom Svejzijem
08:30 Poznati RUKOM mi je POKRIO usta da NE VRIŠTIM: Mira Furlan opisala silovanje koje je doživela, a onda otkrila i razlog zašto NIJE PRIJAVILA!
22:02 Horoskop Nema više besparice: Rođeni u ova 4 horoskopska znaka će dobiti brdo novca, konačno i njima da krene
21:33 Lepota i Moda Zlatni bikini će biti hit leta: U ovom modelu ćete se osećati kao prava zvezda, ističe obline na najlepši mogući način
20:58 Zdravlje Nikako da se naspavate? Manjak energije može biti povezan sa ovim lekovima i stanjima, uopšte nisu bezazleni
20:45 Poznati Koliko su je prosili, malo se udavala: Slavna pevačica nije bacila vereničko prstenje, već je od njega napravila ovo
20:32 Lepota i Moda Servirala grudi kao na tacni: Kim Kardašijan prošetala Parizom u vreloj kombinaciji, momentalno oborila ,,deke pljačkaše" s nogu
20:00 Porodica Većina beba se rodi u bolnici, a ona...: Žena nije ni slutila da će prođaj početi baš u ovom trenutku, svi se digli na noge da pomognu