Kejt je završila sa hemioterapijama i donela važnu odluku: Princ Vilijam je uključеn, a svi smatraju da ovo ima jedno značenje

Slobodanka Ćorić Vesti 16.09.2024 10:55 0

O videu koji je objavila priča ceo svet, a sada su svi primetili da je došlo do još jedne promene

Will WARR / AFP / Profimedia

Will WARR / AFP / Profimedia

Kejt Midlton pojavila se nakon višemesečnog odsustvovanja iz javnosti, i podelila da je završila sa hemioterapijama, ali da se njeno "putovanje kroz borbu sa karcinomom" nastavlja.

O videu koji je objavila priča ceo svet, a sada su svi primetili da je došlo do još jedne promene. Kejt i princ Vilijam ažurirali su svoje profilne fotografije na društvenim mrežama zamenivši fotografiju snimljenu tokom posete Irskoj 2020. godine s isečkom iz pomenutog i emotivnog videa.

Na profilnoj slici, zaljubljeni kraljevski par sedi na ćebencetu u šumi, dok se drže za ruke, a sa njima su i njihova deca. Ažuriranja njihovih profila na društvenim mrežama mnogi tumače kao znak "novog početka" sada kada je deo Kejtine borbe gotov.

Podsetimo, princeza je poručila:

"Kako se leto bliži kraju, ne mogu da vam kažem kakvo je olakšanje što sam konačno završila hemoterapiju.Poslednjih devet meseci bili su neverovatno teški za nas kao porodicu. Život kakav poznajete može se promeniti u trenu i morali smo da pronađemo način da se krećemo kroz olujne vode i nepoznati put. Putovanje je složeno, zastrašujuće i nepredvidivo za sve, a posebno za one koji su vam najbliži. Uz poniznost, to vas takođe dovodi licem u lice sa vašim sopstvenim ranjivostima na način na koji nikada ranije niste razmatrali, a sa tim i novu perspektivu na sve. Ovo vreme je pre svega podsetilo Vilijama i mene da razmislimo i budemo zahvalni za jednostavne, ali važne stvari u životu, koje mnogi od nas često uzimaju zdravo za gotovo. Jednostavno voleti i biti voljen", rekla je princeza od Velsa, piše DailyMail.

Komentari (0)
Loading