Zovu je diktatorka na štiklama: Saradnici kažu da je Megan Markl grozna prema njima i da u javnosti glumi dobricu, evo šta im radi

Vesti 16.09.2024 15:28 0

Svi saradnici polako napuštaju Megan i Harija, a za to optužuju ponašanje nekadašnje glumice.

megan

Profimedia

Megan Markl je nedavno, nakon samo tri meseca rada, napustio još jedan saradnik. Njoj i Hariju je sve teže da nađu ljude koji žele da rade za njih, pišu strani mediji. Na glasu su kao najgori slavni poslodavci.

Megan sve redom ponižava i viče

Krivica za probleme sa saradnicima se pripisuje Megan Markl. Najnoviji je primer tekst objavljen u „Holivudskom reporteru“ u kojem sagovornici Megan opisuju kao "diktatorku na štiklama" koja "odrasle muškarce tera na plač".

„Svi se užasavaju Megan. Ona ponižava ljude, ne prima ničije savete. Oboje su loši u odlučivanju, često menjaju mišljenja. Hari je vrlo, vrlo šarmantna osoba, nimalo umišljen, ali on joj omogućava da se ponaša tako. A ona je jednostavno grozna“, rekao je neimenovani izvor blizak paru u tekstu koji se uglavnom bavi činjenicom da se zaposleni kod Megan i Harija menjaju "kao na traci".

Megan Markl

Foto: AP

 

„Megan maršira okolo poput diktatora na visokim štiklama, ljuti se i viče naredbe. Gledao sam kako odrasle muškarce dovodi do suza“, kaže jedan saradnik. Preterivanje ili ne, činjenica je da retko ko ostaje dugo zaposlen kod Saseksa, a priča nije nova. Još 2018. u Bakingemskoj palati su istraživali ponašanje tada novopečene vojvotkinje prema dva pomoćnika koji su se požalili na na to da ih maltretira. Rezultati istrage nikad nisu objavljeni, a ona je tvrdila da je to deo "proračunate kampanje blaćenja" protiv nje.

Saradnici koji su preživeli Sasekse

Princ Hari i Megan Markl su napustili kraljevsku porodicu 2020. godine i preselili se u Ameriku. Džoš Ketler, ugledni poslovni konsultant iz Santa Barbare je poslednji od njihovih zaposlenih koji im je otkazao saradnju. Radio je samo tri meseca kao šef osoblja. „On je postao najnoviji član sve većeg kluba onih koji su "preživeli Sasekse", kako sebe nazivaju njihovi bivši zaposleni. Pre toga je otišlo još sedmoro ljudi koji su bili njihovi bliski saradnici. Nemilosrdni prikaz vojvotkinje u izrazitom je kontrastu sa slikom koju ona o sebi pokušava da napravi u javnosti, slikom nežne, empatične osobe s velikim osmehom koja razume životne borbe. Izgleda da je Megan ipak dobra glumica jer je uspela sve da zavara. Bar za sada. Jer istina se na kraju uvek otkrije.

Bonus video:

 

@najzena.rs Pitali smo svekrve šta ih nervira kod snajki! Odgovori su nas šokirali #najzena #zena #fypシ #fyp #fypシ゚viral #foryou #foryoupage #fy ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading