Megan Markl je mogla samo o ovome da sanja: Čim je kročila u kraljevsku porodicu, naišla je na Vilijamovu zabranu

Tatjana Badarević Vesti 23.08.2024 08:44 0

Ovom odlukom princ Vilijam je zauvek zapečatio odnos sa svojim mlađim bratom.

Megan Markl

Profimedia

 

Odnos princa Vilijama i njegovog brata Harija već godinama je na "klimavim nogama", a sve se dodatno pogoršalo kada su Hari i njegova supruga Megan Markl odlučili da odstupe s mesta starijih članova i presele se u Ameriku. 

Od tada je par izneo niz optužbi protiv kraljevske porodice, a bliski izvori otkrili su mnogo detalja o tome kako su se kralj Čarls, kraljica Kamila, princ Vilijam i Kejt Midlton odnosili prema Saseksovima.

Sudeći prema novim informacijama, Megan Markl se takođe suočila s neočekivanom zabranom. Naime, kraljevski biograf Rob Džobson tvrdi da su tenzije bile očite već 2018., kada se Megan Markl udala za Harija. 

 

 

"Vilijam, i dalje zabrinut zbog ove veze, čak je od kraljice tražio da mlada njegovog brata ne nosi nakit iz Dajanine kolekcije, princeze od Velsa, iako je njegovoj supruzi Ketrin dopušteno da ga koristi zbog svog položaja", piše Džobson.

"Hari je tvrdio da je dobronamernost Vilijama i Ketrin nestala puno pre priprema za venčanje. Vilijam je rekao bratu kako veruje da je bolje dati Megan više vremena da se prilagodi na kraljevski način života i predložio mu da 'ohladi' odnos', ističe autor. 

 

 

Uz to, Hari je u svojim memoarima "Rezerva" otkrio detalje fizičkog sukoba sa Vilijamom, do kojeg je došlo nakon što je oženio Megan. Naime, otkrio je da je Vilijam nazvao Megan "teškom, nepristojnom i oštrom", što je Hari nazvao "papagajskim ponavljanjem novinskih naslova" o njegovoj ženi.

Tada je Hari napisao da je sukob eskalirao, sve dok ga Vilijam nije "zgrabio za kragnu, strgnuo mu ogrlicu i srušio ga na pod."

Bonus video:

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading