Mladi tata raspametio milione žena: Izgleda kao Apolon, ali to nije sve što nudi

Slobodanka Ćorić Vesti 03.09.2024 10:15 0

Na društvenim mrežama često deli trenutke iz svog svakodnevnog života, prikazujući sebe kao supruga i oca kakvog bi mnogi poželeli

mladi tata

Printscreen/Instagram

Ros Dikerson (35) pokazao je da je moguće uspešno balansirati između treninga i obiteljskog života. Otac je već godinu i po dana i ne odvaja se od svog sina kada je kod kuće.

Na društvenim mrežama često deli trenutke iz svog svakodnevnog života, prikazujući sebe kao supruga i oca kakvog bi mnogi poželeli. Jutro započinje obavljanjem kućnih poslova dok beba spava: uključuje perilicu veša, hrani mačke i sređuje kuću.

mladi tata

Printscreen/Instagram

 

Kako bi provodio što više vremena sa sinom, Ross često trenira kod kuće. Dok vežba, sin je pored njega u ležaljci, a ponekad ga čak i uključuje u svoje vežbe. U braku je sa fitness modelom Lili Stoks, s kojom često deli zajedničke fotografije, ali najviše pažnje na njegovom Instagram profilu privlače slike sa sinom.

mladi tata

Printscreen/Instagram

 

Godinama održava strogu dijetu i naporan režim treninga kako bi bio u vrhunskoj formi za takmičenja. Ros na Instagramu ima više od pet miliona pratilaca, gde otvoreno govori o mentalnom zdravlju i koristi vežbanje kao način da ga održava, uz podršku supruge i sina.

mladi tata

Printscreen/Instagram

 

Ovaj bodybuilder i otac osvojio je srca mnogih žena na društvenim mrežama zbog svog posvećenog pristupa roditeljstvu i svakodnevnim obavezama.

Komentari (0)
Loading