Muvaju frajere u supermarketu: Žene u ovoj zemlji se lako snalaze bez aplikacija za upoznavanje, imaju i posebne signale

Vesti 30.08.2024 15:03 0

Trend se rasprostranio po TikTok-u, a korisnica Vivi Lin, koja je poznata televizijska ličnost, je objavila svoje iskustvo...

žena

Shutterstock

Samci u Španiji menjaju pravila flertovanja tako što koriste novi metod dok pokušavaju da pronađu svoju drugu polovinu.

Trend zabavljanja je zavladao internetom kada su gomile ljudi pojurili u španski supermarket.

Pomama je dobila naziv ,,Tinder-dona", a oni koji su je isprobali i testirali podstiču druge da učestvuju.

,,Tinder-dona" omogućava samcima koji daju vrlo specifične signale koji ukazuju na ono što tačno traže i za šta su zainteresovani.

Euro Weekly News navodi da stavljanje čokolade ili slatkiša u kolica je „signalizira interesovanje za neobavezno zabavljanje, dok odabir mahunarki može ukazivati na potragu za nečim ozbiljnijim“.

kupovina

Shutterstock

 

Osim toga, možete signalizirati da ste otvoreni za ćaskanje, tako što ćete nositi naopako okrenut ananas.

Ako shvatate svoju kupovinu ozbiljno, sudar kolica sa nekim ko vam se dopada bi mogao da bude savršen ulet.

Trend se rasprostranio po TikTok-u, a korisnica Vivi Lin, koja je poznata televizijska ličnost, je objavila svoje iskustvo.

Govoreći na španskom, ona je diskutovala o ideji da samci sada u supermarkete kupuju više od jaja i mleka – i da je to kao aplikacija za sastanke u stvarnom životu.

Vivi je bila u supermarketu sa svojom prijateljicom, koja je pitala kada je „najbolje vreme za flertovanje u supermarketu“.

Ona kaže Vivi da 'postoji određeno vreme'.

 

@yosoyvivylin ¿Lo sabíais? 🤣🤣🤣🤣 // Muero con las cosas de mi @Carla Alarcón Román ♬ Quirky Suspenseful Indie-Comedy(1115050) - Kenji Ueda

 

Vivi tada kaže: ,,Apsolutno sam šokirana."

Devojke tada otkrivaju da kupuju u supermarketu u 19:05, što smatraju da je najbolje vreme za flert nakon konsultovanja sa Guglom.

Vivi zatim pita kolegu kupca: „Da li ste znali da je da postoji vreme za flertovanje u supermarketu?“

Kupac začuđeno odgovara: ,,Stvarno?"

Sada kada je ovaj trend očigledno usvojilo više Španaca, smatra se da je najbolje vreme za posetu i traženje ljubavi između 19 i 20 časova. 

 

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Pitali smo muškarce u Srbiji zašto su se razveli #najzena #zena #fypシ #foryoupage #fypシ゚viral ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading