Platio 5 dolara da bi joj poslao poruku, svi se obrušili na influenserku? Zorana Jovanović proznala da je dečka upoznala na aplikaciji "za poznate"

Nedeljko Tišanović Vesti 27.08.2024 15:18 0

Influenserka je u svom videu otkrila kako je upoznala svog sadašnjeg partnera.

Printscreen/Youtube

Printscreen/Youtube

Prva influenserka u Srbiji, Zorana Jovanović i dalje važi za jednu od najpraćenijih ličnosti na društvenim mrežama. Mnoge devojke i momci i dalje u stopu prate svaki njen korak i sve to neprestano komentarišu. 

Influenserka trenutno nije previše aktivna na društvenim mrežama, te se njeni pratioci često žale kako im nedostaje na platformama. Poznata društvena mreža Youtube iako trenutno nije u svom punom jeku, i dalje je mreža gde njeni obožavaoci vole da je prate.

Nedavno je objavila poznai format vide Q and A, koji se sastoji od odgovaranja na pitanja koja su joj postavljali ljudi na Instagramu. Kako je i sama navela, jedno od najtraženijih pitanja je bilo - "Kako su se ona i njen dečko upoznali?". 

U svom poslednjem videu ona je otvorila dušu i ispričala da su se njih dvoje upoznali na aplikaciji "Raya", koja je namenjana za poznate. Kako je navela za tu mrežu se mesečno plaća pretplata i da pored toga neko mora da vas pozove na aplikaciju, da vas odobri pri čemu vaš nalog mora da bude povezana sa vašim Instagram nalogom.

Onda se osvrnula na priču kako je njen dečko, golman Ilo očaran ženama sa Balkana. Kada ju je video na aplikaciji nije čekao da ga prihvati, nego je morao da plati da bi mi se javio, npr. 5 dolara, navodi ona.

Kazala je kako se seća da je sedela sa drugaricom u parku kada joj je stigla poruka, nakon čega je ušla da vidi ko mi je poslao poruku i kako navodi sve što je videla jeste da piše Ohajo... 

4 dana kasnije ja sam bila u Ohaju — našalila se Zorana. 

 

 

Konverzacija je tekla kako ona kaže prilično čudno u odnosu na ustaljene priče tamo. On joj je napisao da je lepa itd, a ona na to odgovorila. 

—  Šta ti radiš u toj zabiti? — napisala je ona što je njega prilično pogodilo, ali i privuklo da nastave konverzaciju.

Nakon toga njihov odnos se razvijao te danas i žive zajedno i uživaju u svojoj ljubavi. 

U jednom trenutku Zorana se dotakla i komentara kako su je mnogi "prozivali" zbog aplikacije za dejting.

Kako živimo u 21. veku, aplikacije su svepristune te su i oblici upoznavanja evoluirali. Ukoliko je osoba sa druge strane povezala sve podake koji potvrđuju njegovu ili njenu istinitost, ne posotoji ni jedan razlog da se javljaju sumnje. Naime ista je činjenica kao da ste upoznali nekoga u klubu, što se vodi kao prihvatljiviji moderan način upoznavanja. 

Sve je isto samo se ovo dešava u digitalnom svetu, a dalja procena sa kakvom osobom komunuicirate je isključivo na vama, bilo da ste je upoznali online ili uživo. 

Inače pored Zorane tu aplikaciju su koristili i Luis Hamilton, Ben Aflek, Emili Ratajkovski, a nedavno se pojavila vest da je aplikaciju otvorio i sin Dejvida Bekama, Romeo Bekam.

 

Bonus video: 

 

 

Komentari (0)
Loading