Matej, Luka, Marko i Jovan su postali prava atrakcija: Milana Petrović otkriva kako izgleda svakodnevni haos i radost sa četvorkama

Slobodanka Ćorić Vesti 20.08.2024 16:02 0

Nakon prvog dela jutra, bebe odspavaju još malo, a kada se probude, ponovo ih treba hraniti, a zatim sledi šetnja ili poseta porodici i prijateljima

Milana Petrović

Printscreen/Instagram

Milana Petrović, majka četvorki, otkriva da su se oni iz Slovenije u Banjaluku došli krajem jula i da trenutno još uvek borave u ovom gradu.

– Ovo im je prvi put da dolaze u Banjaluku, a građani su potpuno oduševljeni kada ih vide – izjavila je ona.

Milana dodaje da ih često zaustavljaju prolaznici da bi pogledali bebe, pitali kako su, pa čak i da se slikaju s njima.

O tome kako izgleda svakodnevni život sa četiri bebe, Petrovićeva kaže:

– Život sa četvorkama je zaista zanimljiv i prelep, ali i izuzetno izazovan i zahtevan. Dan počinje otprilike u sedam ujutru, zatim sledi presvlačenje, hranjenje i maženje – objašnjava ona i dodaje da bebe sada imaju sedam meseci.

Nakon prvog dela jutra, bebe odspavaju još malo, a kada se probude, ponovo ih treba hraniti, a zatim sledi šetnja ili poseta porodici i prijateljima, dok ponekad cela porodica ide na izlet.

– Naveče ih kupamo i hranimo, i već od 20 časova su u krevetu i spavaju celu noć, što nam omogućava da predahnemo i posvetimo se starijem sinu Konstantinu – kaže Petrovićeva s osmehom.

– Odgajati petoro dece je izuzetno zahtevno, ali istovremeno pruža veliku sreću i zadovoljstvo – dodaje ona.

Stariji sin, kako kaže, veoma je srećan i značajno pomaže.

– Prekrasno je prihvatio braću i uživa u ulozi starijeg brata – objašnjava Petrovićeva.

Najveći izazov je, prema njenim rečima, hranjenje četiri bebe u isto vreme.

– Ako smo sami, najzahtevnije je hraniti četiri bebe odjednom i organizovati se za izlazak. Najviše nam pomažu bake, a već smo se i sami prilično dobro organizovali – zaključuje ona, pišu Nezavisne novine.

Što se tiče pomoći od institucija, kako ističe, dobili su obećanje i najavu, te će videti kako će se situacija dalje razvijati.

Komentari (0)
Loading