Odrekla se muškaraca: Kejt Hadson otkrila zašto je pristala na drastičan korak, jedan trenutak je okrenuo njen život naopačke

Vesti 23.05.2024 13:52 0

Hadsonova tvrdi da joj je ovaj period pomogao da se spoji sa svojim sadašnjim verenikom, Denijem Fudžikavom

Kejt

JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kejt Hadson je jednom prilikom napravila godinu dana pauze od zabavljanja po preporuci svog terapeuta.

Glumica (45) je u poslednjoj epizodi podkasta ,,Call Her Daddy" bila iskrena o tome zašto je odlučila da napravi promenu.

„Napravila sam pauzu od cele jedne godine“, rekla je Hadsonova voditeljki Aleks Kuper.

Hadsonova je rekla da je odlučila da prođe kroz proces kada je imala ,,trideset i nešto".

,,Bila sam u periodu kada nisam želela više da ponavljam bilo kakve obrasce. Imam odličnog terapeuta koji je rekao, 'Mogu da ti pomognem, ali ti to moraš da uradiš'", rekla je ona .

Nije bilo lako

Hadsonova je priznala da joj je bilo teško tokom procesa jer voli da flertuje.

,,U suštini, bila sam kao, OK. Pa, pretpostavljam da ne mogu čak ni da šaljem poruke momcima", rekla je Hadsonova, napominjući da je prestala da daje muškarcima svoj broj.

Iako je proces „čudno osnažio“, ona je objasnila da je postao  veoma neprijatan nakon što je počeo da utiče na njenu volju i da zato „nije bio zabavan“.

 

 

„Pošto smo prolazili kroz različite specifične vrste terapije, radilo se o otkrivanju određenih stvari koje su se dešavale sa mnom“, rekla je ona. „A onda sam imala jednu vrstu otkrića koje je bilo veoma emotivno i kojemu mislim da ne bih mogla da pristupim da sam imala bilo kakvu smetnju.

Hadsonova je rekla da je počela da ,,vidi stvari mnogo jasnije" i da je u roku od šest meseci prestala da brine o stvarima kao što su njen telefon ili sa kim izlazi.

Sve se promenilo

,,Nije bilo želje da radim bilo šta što bi imalo veze sa potencijalom, tj. flertom", rekla je ona. „Dakle, onda kada sam to radila, sećam se da je moj terapeut godinu dana kasnije rekao: 'U redu, mislim da možeš ponovo da flertuješ.' "

Zvezda je rekla da, ona više nije imala „istu privrženost“ flertovanju kada su muškarci ponovo počeli da joj šalju poruke.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

 

Hadsonova tvrdi da joj je ovaj period pomogao da se spoji sa svojim sadašnjim verenikom, Denijem Fudžikavom. Njih dvoje su se verili od 2021. i dele ćerku po imenu Rani Rouz (5).

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

 

Hadsonova je takođe majka sinova Rajdera Robinsona (20) sa bivšim mužem Krisom Robinsonom i Bingama „Binga“ (12) sa bivšim verenikom Metom Belamijem, ističe People.

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading