Otišla u penziju sa 24 godine! On joj obezbedi sve što joj treba, može deda da joj bude, ali kaže da joj je predivno

Vesti 21.04.2024 12:58 0

Devojka je u vezi sa čovekom koji ima 61 godinu i kaže da nema potrebe da radi, jer joj on sve kupuje.

dvoje

Printscreen/TikTok

Semi ima samo 24 godine i već je otiša u penziju. Kaže da je njen život predivan i da nema potrebe da radi. Naime, ona je u vezi sa starijim muškarcem, koji ima 61 godinu, dobro zarađuje i pruža joj sve što joj je potrebno, zbog čega je mnogi nazivaju sponzorušom.

Ona na to ne obraća pažnju, već na svojim društvenim mrežama pokazuje raskošna putovanja, luksuzne kupovine i poklone. Čak u jednom videu pokazuje kako joj stariji dečko daje gomilu novca. To je zaprepastilo ljude koji su u komentarima pisali da je Semi sponzoruša, a ona je priznala da jeste. Ali izgleda da joj to ne smeta.

Kaže da je njen dečko od nje napravio domaćicu i da je razmazio. Ne seća se kad je ona poslednji put nešto platila jer sve njene troškove pokriva on. Semi kaže da su svi muškarci lažljivci pa kad već biramo nekog s kim ćemo biti u vezi, treba odabrati onoga koji ima novca. Dodaje da muškarci varaju svoje žene koje su nezavisne i imaju svoje poslove, a da nju njen dečko sigurno neće nikada prevariti.

 

@_semie Thank the lord for whoevers grandpa this is #agegap #foryoupage #fyp ♬ original sound - Connor

 

Međutim, njegova porodica je ne poštuje, ali ona poručuje da se s tim uopšte ne zamara. U jednom je videu pokazala i kako je to kada ona sa svojim dečkom ode u šoping. Naime, Semi voli luksuz pa samo takve podavnice dolaze u obzir, a njen dečko joj rado kupuje sve što poželi.

Mnogi ljudi ih osuđuju, zbog velike razlike u godinama, ali i zbog toga što je očigledno da je Semi sa svojim starijim partnerom samo zbog novca. Ipak, najvažnije je da njima to ne smeta da im je lepo.

Komentari (0)
Loading