Opa, bato! Objavljeno koja je zemlja najpromiskuitetnija, evo ko menja partnere kao čarape i na kom mestu je Srbija

Vesti 15.04.2024 15:57 0

Prosečan broj intimnih partnera u životu je devet, pa pogledajte da li su Srbi iznad proseka ili ispod.

partneri

Shutterstock

Turska je najpromiskuitetnija zemlja na svetu sa 14,5 intimnih partnera tokom života, a druga je Australija sa 13,3 partnera, kao i Novi Zeland i Irska sa 13 partnera, piše „ABC News.

Dva istraživanja svetske populacije otkrila su da Turci između 25 i 44 godine imaju u proseku 14,5 intimna partnera tokom života, zbog čega su vodeći na ovoj listi.

Prosečan broj intimnih partnera ljudi u svetu tokom života je 9, što bi značilo da su Srbi iznad proseka, sa 10 intimnih partnera tokom života, koliko imaju u proseku i Crnogorci, Grci Amerikanci, Kanađani, Tajlanđani, Izraelci, Japanci. Svi oni u proseku imaju 10 intimnih partnera tokom života, i dele peto mesto.

partneri

Printscreen

 

Metaanaliza je citirala podatke iz 2021. iz Centra za kontrolu i prevenciju bolesti, Američke agencije za javno zdravstvo. Istraživački centar „Bedbible“, koji je citiran u meta-analizi, navodi da podatke treba uzeti s određenim upozorenjima. Naime, navode da se podaci temelje na samoizveštavanju, što dovodi do "pristranosti prema društvenoj poželjnosti". Autori izveštaja su primetili da su žene u proseku same prijavile 68 posto manje intimnih partnera od muškaraca. Takođe, mlađe generacije su otvorenije o svojim intimnim iskustvima u poređenju sa starijim generacijama, koje mogu skrivati ​​broj svojih partnera.

Komentari (0)
Loading