Trenutak koji će zauvek pamtiti: Stric saznao da će nećak dobiti ime po njemu, njegova reakcija zapalila internet

Olja Jelić Vesti 13.04.2024 12:18 0

Reakcije članova porodice na novorođenče često su prekrasni trenuci koji zauvek ostaju u sećanju

Stric i beba

Printscreen/TikTok

Reakcije članova porodice na novorođenče često su prekrasni trenuci koji zauvek ostaju u sećanju. Jedan takav trenutak podelila je mama, Kejti Stoun, na TikToku. Snimila je trenutak kada je njen dever, Hajden, saznao da će njegov bratanac dobiti ime po njemu.

Devet meseci, budući stric bio je izvan sebe od uzbuđenja dok je čekao da upozna bratovog sina. Kad je taj dan napokon došao, uletio je u bolničku sobu da vidi novorođenče, ali nije očekivao lepe vesti koje su usledile.

 

@_katiestone You all loved Hayden’s reaction to finding out he was gonna be an uncle…here he is finding out that we named the baby after him 🥹🥰 #fyp #babyboy ♬ original sound - Katie Stone

 

Kejti je snimala taj trenutak jer je želela da zabeleži Hajdenovu reakciju kada sazna da će bebu nazvati po njemu. Naravno, saznanje da će mališan nositi njegovo ime bilo je emotivno iskustvo za Hajdena.

Otkad je objavljen, video je skupio preko 18.6 miliona pregleda i više od 3.2 miliona lajkova, a Hajdenova reakcija oduševila je mnoge korisnike TikToka.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)
Loading