Horor kakav se ne pamti na svadbi: Od početka sve krenulo nizbrdo, mladoženja uhvatio mladu sa stricem, ali to nije najgore

Slobodanka Ćorić Vesti 14.02.2024 14:20 0

Na sam dan venčanja sve je krenulo nizbrdo. Cvećarka je rekla da njen sin ima vodene boginje, što mlada nije dobro podnela.

svadba

Shutterstock

Deveruša je otkrila kako se njena prijateljica nečuveno ponašala na venčanju. Ona je podelila ludu priču na Redditu i opisala kako je seksualni čin bio poslednja kap za mladoženju, koji je na kraju otkazao venčanje.

I pre nego što je stigao veliki dan, deveruša je bila užasnuta onim što su ona i njeni drugi prijatelji morali da podnesu od mlade.

Mlada je odbila da pozove moju najbolju drugaricu, sa kojom su navodno dobri prijatelji, jer je mislila da smo lezbejke i ljubavnice - navela je ona.

- Naterala nas je da isprobamo haljinu, a potom zahtevala da svako od nas plati oko 1500 evra za haljinu. Očigledno je imala poseban stil koji je želela. Mogu to da priuštim, ali neću kupiti tako skupu haljinu samo za jedan događaj. Neke devojke u svatovima nisu imale toliko novca - rekla je deveruša.


Pored toga, mlada po imenu Dana zabranila je mladoženju da pozove prijatelje koji nisu u srodstvu sa njim. Uznemiravani su i mnogi koji su bili na spisku gostiju jer nisu mogli da izađu u susret nevestinim zahtevima.

– Jedna od devojaka na predsvadbenoj zabavi nije pila zbog svoje vere. Ali novopečena mlada ju je pred roditeljima optužila da je trudna, a oni su je zamalo izbacili iz kuće – prisetila se deveruša. 

Dana je takođe stvarala dramu na devojačkoj večeri.

- Pokušala je da nas natera da otkažemo porodični odmor kako bismo umesto nje otišli ​​na devojačko veče. Radim puno radno vreme čak i za vreme praznika pa sam joj rekla da nema šanse - napisala je. Na sam dan venčanja sve je krenulo nizbrdo. Cvećarka je rekla da njen sin ima vodene boginje, što mlada nije dobro podnela.

- Pretila je da će je tužiti ako ne dođe, čak i ako na svadbu dovede svog bolesnog trogodišnjaka - ispričala je. - Na kraju sam se našminkala i frizirala, a onda je mlada tražila malo vremena da se 'opusti' od stresa - priseća se ona. Neposredno pre ceremonije, deveruša je sela u kapelu da nađe malo mira, a onda je saznala da je venčanje otkazano.

- Mlada je otišla na brzaka sa stricem svog budućeg muža Džoša i on ih je pronašao - napisala je ona. Deveruša je bila zgrožena ponašanjem 55-godišnjeg ujaka, za kojeg je kasnije saznala da je poznavao mladu od njenog tinejdžerskog doba. Brzo je pokupila dve deveruše sa kojima je došla i otišla.

Tada je Džoš okupio svoje društvo i otišao sa njima na zabavu. Rekao je Dani i njenim da sve moraju da plate, kao i naknade za otkazivanje.

- Ali to nije sve, Dana me je sutradan pozvala i zamolila da joj dam oko 4.500 evra za troškove otkaza - navela je ona.

Na kraju krajeva, odlučila je da više nikada ne želi da je vidi. Na kraju krajeva, ljudi su zaključili da je mladoženja prošao najbolje jer se nije oženio tom osobom, piše The Daili Star.
 

Komentari (0)
Loading