"To što radiš je noćna mora": Mama objasnila u čemu šalje decu u krevet, pa izazvala raspravu na mrežama

Olja Jelić Vesti 02.03.2024 09:40 0

Svaki roditelj ima jedinstveni pristup rutini spavanja za svoju decu

Mama

Printscreen/TikTok

Svaki roditelj ima jedinstveni pristup rutini spavanja za svoju decu, a mama Kejti nedavno je izazvala raspravu nakon što je otkrila kako svoju decu sprema za krevet.

Doktorka hitne medicine i majka dvoje dece, koja je trenutno trudna sa trećom bebom, u nedavnom je videu otkrila da ćerku Ameliju pre spavanja oblači u odeću za sledeći dan umesto u pidžamu. 

Kejti tvrdi da je ova rutina najbolji roditeljski trik. "Već oko šest meseci Ameliju stavljamo da spava u odeći koju će nositi sledeći dan. Otprilike u dobi od dve godine otkrili smo da joj je ujutro takva muka skinuti pidžamu i presvući se. Bilo je iscrpljujuće", rekla je u isečku. Napominje kako je ovaj trik naučila od mame i pedijatra, dr. Megan Martin.

 

@dr.katie.h Replying to @d..... Honestly the best parenting hack for us 🙌🏼 Thanks @Beachgem10 and @Ms Rachel for sharing this game-changing hack!! #parenting #parentingtips #drkatie #drkatieandamelia #clothestobed #toddlerhack ♬ original sound - Dr Katie

 

Objašnjava da ćerku veče pre okupa ili istušira, zatim je pripremi za spavanje i obuče za sledeći dan. Kaže da joj je ovaj roditeljski trik promenio život.

Mišljenja su bila podeljena, a video je skupio gotovo 200.000 pregleda.

Jedna je mama napisala: "Ja to nikad ne bih mogla da praktikujem."

Druga je podelila: "Već godinama radim ovo. Ovaj mi je trik spasio život!"

Treća je dodala: "Za mene je ovo noćna mora."

"Ovo je nehigijenski, po mom mišljenju", poručila je četvrta.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading