Procvetala posle razvoda, ali bukvalno! Majka dvoje dece se toliko prolepšala, niko je sada ne prepoznaje!

Vesti 14.02.2024 11:24 0

Ema se razvela posle 18 godina braka i niko ne može da je prepozna koliko se prolepšala.

ema

Printscreen/Facebook

Udala se sa 22 godine, ali kaže da ju je užurban život supruge učinio nesrećnom, što se odrazilo i na njen izgled. Zapustila se, nije se negovala. Ema Šepard ima 44 godine, dvoje dece i živi u Velikoj Britaniji. Ona se razvela, posle 18 godina braka. 

"Osećala sam se bezvredno"

Brak je počeo da puca i njen suprug se odselio 2021. godine. "Bilo je jako loše nakon što je otišao, stvarno me to slomilo. Osećala sam se bezvredno - imala sam napade panike. Nisam imala poverenja u sebe i bila sam tako izolovana. Samo sam životarila, radila da platim račune...", priznala je Ema za „Dejli mejl“. 

"Shvatila sam da mogu mnogo više"

Nakon toga Ema je odlučila da potpuno preokrene svoj život i posveti se sebi. "Jednog sam se dana probudila i pomislila: ‘Dolaziš iz porodice jakih žena, slobodna si i možeš promeniti svoj život’. Shvatila sam da mogu puno više", objasnila je. 

Upisala se u teretanu, počela da vodi računa o ishrani, da jede zdrave obroke koje je kuvala kod kuće. Promenila je garderobu, počela da se šminka. 

ema

Printscreen/Facebook

 

"Tako sam srećna sada. Osećam se neverovatno, lepota dolazi zaista iznutra. Sada i izgledam potpuno drugačije", kaže Ema koja zasluge za svoju neverovatnu transformaciju pripisuje razvodu - i pridruživanju Tinderu, aplikaciji za upoznavanje. Ponovo je počela da izlazi na ljubavne sastanke jer privlači pažnju muškaraca. 

"Sada se samo smešim" 

"Ljudi kažu da izgledam neverovatno u poređenju sa periodom kada sam bila u braku, a ja mislim da je to zato što sam srećna", rekla je. "Najčudnije je to što sam stvarno verovala da sam srećna kad smo bili u braku.

 

 

Sad shvatam da sam tada bila emotivno distancirana jer sam bila toliko zabrinuta oko svega. Sada se sve vreme samo smešim. A ovo je tek početak", zaključila je. Ema još nema novog partnera, ali ne sumnjamo da će uskoro procvetati i na tom planu.

Komentari (0)
Loading