Ovo se godinama prepričava: Svekar je mladi na svadbi ponudio novac da ostavi njegovog sina!

Vesti 18.02.2024 18:36 0

Mnoga venčanja su daleko od savršenih, pa se o nekima kasnije godinama priča i pamte se po neočekivanim situacijama.

svadba

Shutterstock

Svi parovi zamišljaju savršenu svadbu, ali često se događaju iznenađenja koja mladenci i gosti zauvek pamte. Ove nepredviđene situacije su ljudi opisali anonimno na društvenoj mreži „Redit“.

Pokušao da potkupi mladu

Svekrva nije podnosila buduću snaju. Zbog toga je svekar na dan svadbe mladi, svojoj budućoj snaji, ponudio 5000 dolara da ode i ne uda se za njihovog sina. Mlada je to uvređeno odbila. To je bilo pre 30 godina, a tadašnji mladenci su i danas u braku i imaju dvoje dece.

Mlada pobegla kao u filmu

Mlada se uopšte nije pojavila na venčanju, a čekalo je 500 gostiju zajedno sa budućim suprugom. Kad su shvatili da je nema, mladoženja je odlučio ipak da se zabavi. Rekao je da je sve i onako plaćeno, pa da se onda gosti najedu i provesele kad su već tu. Dve godine posle toga, oženio se drugom ženom.

svadba

Shutterstock

 

Drugi izbor

Na sam dan venčanja, mladoženjina prijateljica je mladi rekla da su njegovi roditelji želeli da on oženi nju. Međutim, pošto ga je ona odbila, on je zaprosio mladu pred njom, tako da je ona bila drugi izbor.

Prosidba za vreme venčanja

Na jednoj svadbi, dok je držao govor, kum je zaprosio – kumu! Tako su njih dvoje ukrali pažnju mladencima na njihovoj svadbi jer su napravili spektakl neočekivanom prosidbom.

Mladoženja nije imao burme

Mladoženja je kasnio 45 minuta i pred matičarem zbunjeno pitao: „Zar je trebalo da kupim još jedan prsten?“, misleći na to kako joj je već kupio verenički. Ipak, jedna njegova rođaka je dodala svoju burmu mladoženji pa se ceremonija venčanja nastavila.

Komentari (0)
Loading