Svatovi su bili baš velikodušni: Mladenci dobili vilu od 600 kvadrata, a kad čujete koliko su platili mladu, zavrteće vam se u glavi!

Vesti 08.02.2024 18:19 0

Raskošna svadba se održala u Ljubljani, evri su leteli na sve strane, da vidite šta su sve mladenci dobili!

svadba

Printscreen/TikTok

Priča o ovom venčanju je veoma zanimljiva. Mladoženja je na dan venčanja napunio tek 18 godina, a mlada je maloletna. Romska svadba iz Ljubljane privukla je mnogo pažnje na društvenoj mreži „TikTok“. Snimak je brzo prikupio više 100.000 lajkova i stotine komentara. Gosti su pristigli iz celog sveta, a novac se rasipao na sve strane. Mladoženjina majka, inače bivši model, tvrdi da je ljubav između njenog sina i snaje prava, iako su je oni platili 100.000 evra! To je bio običaj kupovine mlade. Mladoženjin otac kaže da to „nije puno s obzirom na to kakva je snaja“.

 

 

Mladenci su u luksuznoj limuzini došli na svoje slavlje, a jedan gost je izjavio da je poneo 50.000 evra kako bi imao za bakšiš! Gosti nisu štedeli na poklonima pa je tako jedna porodica dala mladencima 10.000 evra, baka im je poklonila vilu od 600 kvadrata, a neki su im poklonili i zlatne poluge!

Bilo je tu još vrednih umetničkih dela, a svi su pokloni javno pročitani na razglasu i popisani kako bi se znalo koliko je ko dao. Ni na muzici se nije štedelo pa je tako pevač za četiri pesme u jednom trenutku dobio 12.000 evra!

Bonus video:

 
Komentari (0)
Loading