Ova svekrva obožava svoju snaju: „Voli ona da se nakinđuri, ali joj ne smeta ni da smrdi na štalu“

Vesti 11.02.2024 15:04 0

Zanimljiva priča o odnosu između svekrve i snaje koja je dokaz da mogu i da se vole.

svekrva

Printscreen/Youtube

Nije tačno da se sve svekrve i snaje ne vole. Mnoge se odlično slažu i pomažu, samo se o njima malo piše. Ovo je priča o svekrvi koja voli svoju snaju i nahvalila je pred kamerama, a video je objavljen na „Jutjubju“.

U jednom selu kod Srebrenice, svekrva Hava Mehmedović je ispričala sve najbolje o svojoj snaji. Rekla je da je veoma ceni i poštuje, jer snaja radi „kao neki muškarac“.

– Nema ničije snaje da ovako radi kao moja. Voli i ona da se nakinđuri kad negde krene, ali joj ne smeta ni što smrdi na štalu. Sve radi, ne libi se ni da čisti đubre, goni ovce, hrani goveda. Kilažu na traktor ona razbacuje umesto muškarca - kaže svekrva.

Svekrva je veoma ponosna na to što je njena snaja vredna. Ali, snaja je imala na koga i da se ugleda. Njena svekrva je udovica, pa čuva ovce, hrani goveda, čisti štalu, radi sve teške fizičke poslove, a u tome joj pomažu snaja i sin.

 

 

– Kad se snaja udala za mog sina bila je jako mlada, imala je samo 17 godina – kaže Hava i dodaje da se i ona tako rano udala.

Možda je i to jedan od razloga, pored toga što su obe vredne, da se ova svekrva i njena snaja odlično razumeju i slažu iako zajedno žive.

Komentari (0)
Loading