"Ovako ih ne učiš ničemu": Mamu kritikuju jer plaća deci da se spreme za školu, a ovo je njeno opravdanje

Olja Jelić Vesti 19.01.2024 13:30 0

Mama Keli našla se na udaru kritika nakon što je na TikToku objavila da plaća svojoj deci da se spreme za školu

Mama plaća deci da idu u školu

Printscreen/TikTok

Mama Keli našla se na udaru kritika nakon što je na TikToku objavila da plaća svojoj deci da se spreme za školu. U videu koji je objavila objasnila je da njena deca dnevno dobiju dve funte: jednu ako se lepo obuku, a drugu za odlazak u školu bez ikakvih izliva besa.

Keli ima troje dece i na ovu se metodu odlučila jer je imala problema s dvoje dece kada je trebalo da se spremaju za školu. Dodala je da na ovaj način radi sve što je u njenoj moći kako bi priprema za školu prošla glatko.

"Ovo je jedini način na koji nam jutra prolaze bez problema", objasnila je Keli.

 

 

 

Kako je pokazala u videu, novac stavlja u posebne kantice za svako dete, zavisno od toga koliko ga "zarade". Deca novac dobiju na kraju nedelje, a pokazao se kao dobar podsticaj da naprave što se od njih očekuje. 

Iako su se roditelji većinom složili sa ovom metodom i rekli da bi je i sami probali, neki nisu bili toliko oduševljeni.

"Znači, sada plaćamo deci da idu u školu", "Kakva sjajna ideja", "Ponekad se isplati potrošiti nekoliko funti za pozitivan početak jutra.", "Ovako ne učite decu ničemu, samo ih motivišete da zarade novac", "Oni ovo rade samo zbog novca, neće im postati navika", "I mi nešto slično radimo sa svojom ćerkom", "Mi našoj ćerki plaćamo ako očisti sobu", komentari su ispod videa. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading