"Ne dovodite vašu divlju decu u restoran": Žena izašla na večeru, besna je napala roditelje i pokrenula rat na mrežama

Olja Jelić Vesti 04.01.2024 14:29 0

Jedna žena postala je viralna na TikToku nakon što se obrušila na roditelje i poručila im da decu ne vode u dobre restorane.

žena se žali na decu u restoranu

Printscreen/TikTok

Jedna žena postala je viralna na TikToku nakon što se obrušila na roditelje i poručila im da decu ne vode u dobre restorane. U svom videu rekla je da joj je veče uništila porodicu sa divljom decom koja je sedela za susednim stolom u restoranu.

"Došli smo u jako lep restoran u Tulsi", kaže u kameru pa zastane zbog dečijeg brbljanja u pozadini.

"Čujete li to? To je sto preko puta nas, za kojim su deca koja se svađaju. Mama im je samo rekla da će ih razbiti, jedno od njih ima tablet. Doslovno ne mogu da čujem ni muziku u restoranu dok plaćam preko 30 dolara za svoj obrok. Ne vodite svoju decu u dobre restorane", poručila je.

Nakon večere objavila je još jednu snimku u kojoj je istakla da i ona ima decu, ali plaća dadilju kada sa suprugom ide u dobre restorane.

 

 

 

"Večeru smo platili 140 dolara sa napojnicom, a morala sam da slušam decu kako vrište i tuku se. Ljudi, ostavite decu kod kuće. Uzmite dadilju", zaključila je.

Nekoliko se korisnika složilo s njenim stavom.

"Imam troje dece i volim ih, ali ako izlazim na otmeno mjesto, ne želim da su kraj mene klinci", napisala je jedna majka.

Drugi su je pak prozvali i poručili joj da je "trebala da ostane kod kuće ako želi mir i tišinu".

"Sebična si, a od drugih tražiš da ne budu sebični. Neki ljudi nemaju poverenja u dadilje, niti porodicu u blizini. Deca takođe zaslužuju da izlaze, jedu i uživati na javnim mestima. Vaša očekivanja od javnog mesta su previsoka. Deca su deca. Deca imaju pravo biti gde god ste i vi", smatraju.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading