"Ženo da li si normalna?" Zbog onog šta je ova mama dala desetomesečnoj ćerki digla se bura na mrežama, šta vi mislite?

Olja Jelić Vesti 29.12.2023 15:48 0

Mama Holi je odlučila da vidi kako će njena desetomesečna devojčica da reaguje ako sve njene igračke zameni običnim predmetima.

Mama i beba

Printscreen/TikTok

Mama Holi je odlučila da vidi kako će njena desetomesečna devojčica da reaguje ako sve njene igračke zameni običnim predmetima.

Na svom TikTok profilu podelila je video u kojem pokazuje što sve daje svom detetu za igru. Među predmetima koje mu je ponudila su pseća posuda, plastične boce, ali i različita kuhinjska pomagala. Odlučila je da napravi ovaj eksperiment kako bi videla reakciju svoje ćerke koja se više nije igrala sa svojim igračkama. 

Na samom početku videa napisala je: "Zbog ovoga bih mogla izgledati kao loša mama, ali...", a onda snimila što je sve dala detetu.

 

 

 

Njezin je video ubrzo postao viralan, a komentari su bili poprilično različiti. 

"Kad si joj već dala opasne stvari, mogla si da oj daš i kutiju sa alatom", "Možeš da joj čitaš, pevaš ili da se igraš sa njom, a ne joj daješ ovakve stvari", "Ona samo želi da se igra sa tobom. Tvoja pažnja je sve što joj treba", neki su od komentara koji nisu bili preterano oduševljeni idejom i mislili su da je mama ipak trebala više sama igra sa bebom. 

No, bili su tu i komentari ljudi koji smatraju da je ovo super ideja i prilika za dete da istražuje. 

"Ovo je genijalno! Nadam se da joj se svidelo", "Ni mi svom detetu ne kupujemo previše igračaka. Ionako im je zabavnije sa svime osim sa igračkama", "Deca bi se ionako radije igrala sa ovakvim predmetima. Igračke im brzo dosade", "Možeš joj probati dati i rolnu wc papira, moji klinci to obožavaju", neki su od komentara. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading