Devojka je snimila video o reakciji dece na božićne poklone nekad i sad: Razlika je ogromna, gde je nestala zahvalnost?

Olja Jelić Vesti 16.12.2023 14:19 0

Mama Džena Lu je na svom TikToku podelila parodiju kojom pokazuje razlike između desetogodišnjaka na Božić 2008. i dece iste dobi u sadašnje vreme i kako se ponašaju zavisno od poklona koje dobiju.

Džena Lu

Printscreen/TikTok

Mama Džena Lu je na svom TikToku podelila parodiju kojom pokazuje razlike između desetogodišnjaka na Božić 2008. i dece iste dobi u sadašnje vreme i kako se ponašaju zavisno od poklona koje dobiju.

Džena je u svom viralnom videu odglumila dve devojčice i njihove reakcije na darove koje su dobile za Božić. Prva devojčica predstavlja desetogodišnjakinju iz 2008. godine koja je oduševljena i vrlo zahvalna na svim darovima koje je dobila, poput balzama za usne, lutke i drugih predmeta s kojima može da se igra. 

 

 

Prikaz druge devojčice iz sadašnjosti razljutio je mnoge koji su pogledali video zbog vidne razlike u zahvalnosti dece. "Devojčica" iz sadašnjosti na poklon je dobila mnoštvo suludo skupih predmeta koje bi većinom poželele mame, a ne deca, i to samo zato da može da se pohvali prijateljima što je dobila za Božić, a ne da uživa u tim istim poklonima. 

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading