Božić u kraljevskoj porodici ove godine biće drugačiji: Evo šta će se sve promeniti i zbog koga

Olja Jelić Vesti 23.11.2023 12:25 0

Na kraljevskom božićnom meniju nalazi se ćurka sa različitim prelivima i prilozi kao što su pečeni krompir, pire krompir, prokelj. Običaj je da se jede puding za desert nakon ručka

Kralj Čarls i Kamila

EPA

Na kraljevskom božićnom meniju nalazi se ćurka sa različitim prelivima i prilozi kao što su pečeni krompir, pire krompir, prokelj. Običaj je da se jede puding za desert nakon ručka. Ove godine desiće se presedan.

Kako prenosi DailyMail, Čarlsovom starijem sinu Vilijamu i njegovoj porodici za stolom u seoskoj kući Sandringam pridružiće se i Kamilina deca.

 

 

Tom Parker Bouls i Laura Lopes, koje je kraljica dobila sa Endrujom Parkerom Boulsom, navodno se sjajno slažu sa ostatkom kraljevske porodice. Osim toga, znuci kralja Čarlsa i Kamile približno su jednakih godina.

 

 

Tom ima dvoje dece, ćerku Lolu i Fredija, a Laura ima Elizu i blizance Gusa i Luisa. Ne zna se hoće li Kamilini unuci sedeti za glavnim stolom ili će se pridružiti mladim prinčevima i princezama za "stolom za decu".

 

@najzena.rs Kako se vi slažete sa svojom svekrvom? Pišite nam u komentatima! 👇🏻 #najzena #zena #fyp #foryou #foryoupage #fypシ゚viral #fypシ #svekrva ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading