Maraja Keri okovana ledom: Odmrznula se tačno u ponoć i svojom čuvenom pesmom najavila praznične dane

Olja Jelić Vesti 01.11.2023 15:47 0

Božićna pesma"'All I Want For Christmas is You" snimljena je 1994. godine, a i danas je jedna od najslušanijih pjesama tokom praznika

Maraja Keri

Profimedia

Pevačica Maraja Keri tradicionalno je najavila početak božićnog doba, dan nakon Noći veštica. "Vreme je", kratko je poručila u videu na TikToku.

Ove se godine "kraljica Božića", kako su ju prozvali obožavatelji, "odmrznula" tačno u ponoć 1. novembra. Na početku videa prikazan je strogo čuvani trezor. Iznad njega je bio sat koji je odbrojavao sekunde do dugoiščekivanog dana.

 

@mariahcarey It’s…… TIME!!! 🎃🧊🎄 #MariahSZN ♬ original sound - Mariah Carey

 

Kad je sat pokazao ponoć, vrata su se otvorila i pokazala "zaleđenu" Maraju.

Ljudi u strašnim maskama iskoristili su brojne alate kako bi odmrznuli led, a Maraja ga je na kraju u potpunosti otopila svojim visokim glasom. Na sebi je, naravno, imala kostim Bake Mrazice. Tada je zasvirala i svima dobro poznata pesma "All I Want For Christmas is You".

Video je u samo pet sati pregledan više od deset miliona puta, a skupio je i 2.5 miliona lajkova. Pratioci nisu mogli da sakriju oduševljenje. "Ovo sam čekala celu godinu", "Kraljica Božića je konačno tu", "Ovo mi je najdraži deo Noći veštica", samo su neki od komentara.

Inače, božićna pjesma 'All I Want For Christmas is You' snimljena je 1994. godine, a i danas je jedna od najslušanijih pesama tokom praznika.

 

@najzena.rs Stvaranje istorije na sinoćnoj reviji mode u Parizu! ⭐ Manekenka Bela Hadid je, definitivno, ostavila najveći pečat na Pariskoj nedelji mode! Naime, bila je deo jednog od najspektakularnijih događaja na modnoj pisti u gradu svetlosti ikada‼️ Ova lepotica je imala haljinu "naprskanu" sprejom na njeno telo tokom velikog finala modne revije Coperni. 💃 🎥|@voguefrance #najžena #žena #revija #paris #belahadid ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading