"Osećam se tako loše": Tužna mama se poverila ćerkici nakon "incidenta", njena reakcija je oborila s nogu - preslatko!

Vesti 24.11.2023 20:23 0

Ovo je zasigurno oduševilo i ohrabrilo njenu majku...

devojčica

Printscreen/TikTok/nikadiwa

Majke ponekad znaju da budu jako grube prema sebi, stavljajući izuzetno velik teret i očekivanja na same sebe. U tim trenucima im je preko potrebna uteha od njihovih najbližih. Partnerima to dobro ide od ruke, ali deca su ipak profesionalci kada je u pitanju donošenje dobre energije.

Pogledajte samo kako je ova mrvica za tili čas ohrabrila svoju mamu:

 

@nikadiwa

“Just do your best!” 🥹 ♬ Funny - Gold-Tiger

 

TikTokerka poznata kao Nika Diva je u video snimku prikazala trenutak sa svojom ćerkicom sa kojim su mnoge majke mogle da se poistovete. 

-Osećam se tako loše, rekla je Nika ćerki, na šta je ona upitala: ,,Zašto mama?"

Nika je odgovorila da je razlog zašto se oseća loše bio zato što je ispustila njenu mlađu sestru, i da se to desilo i sa njom kada je bila beba. Rekla je da joj je beba pala sa kauča.

Zuri je na ovo odgovorila: ,,Nezgode se dešavaju. To nije loša stvar. Ne sećam se da sam pala." , pomazila majku po obrazu i dodala: ,,Samo daj sve od sebe."

Ovo je zasigurno oduševilo i ohrabrilo njenu majku. Videvši koliko je njena ćerkica nežna prema njoj će joj pomoći da u buduće bude nežnija prema samoj sebi.

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Petak je - kraj radne nedelje i ono što muči svaku ženu jeste "Šta spremati za vikend?" Još ako su vam se najavili gosti... 🤯 Ne brinite, tu smo da vam pomognemo! 🤗 Otkrivamo vam recept za čizkejk sa borovnicama koji će vas oduševiti! Recept je lagan i brz, i uspeva baš svaki put! 🫐 Klik na #linkinbio u opisu profila i pročitajte ceo recept! 😋 🎥|@domsli22 #cheesecake #recept #torta #kuvar #foryourpage #fypシ #foryoupage #fyp #tiktokserbia🇷🇸 #tiktoksrbija #najzenasrbije #najžena #najzena ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading