"Zašto ti je on muž?": Ukopao rođenu majku jednim pitanjem, reklo bi se da ne odobrava njen izbor - smeh do suza!

Vesti 26.10.2023 14:54 0

Video je postao viralan, prikupivši skoro 8 miliona pregleda...

par

Printscreen/TikTok/casey_and_amanda

Ponekad nam deca sve pričaju bez ijedne dlake na jeziku. Jednom? pa, skoro uvek. Šta je na umu, šta je na putu, pošteno i bez cenzure. U stvari, dobro je što ih taj poriv nekako prođe negde u pubertetu, jer je verovatno svima bolje ako ne znamo tačno šta pubertetlije misle o nama kao roditeljima.

Međutim, dok su još mali, reči su im toliko iskrene da ponekad malo bodu... Nekad te uvrede, nekad su hladne kao led, nekad otrovne. A ponekad se jednostavno šale, ali na način da ipak malo gura tamo gde ne treba... Takvu primedbu je izneo i Noa Voters, koji je nasmejao svoju porodicu, ali i milione drugih ljudi na internetu od video njegove majke postao je viralan.

Mama Amanda je snimala svog sina kako radi domaći zadatak iz matematike. Njen muž, Nojev tata, dolazi u sobu da "izveštava" mamu o drugoj deci i odlasku u krevet. „Pročitao sam knjigu Džeksu, igra počinje“, primećuje tata pre nego što je izašao iz sobe da bi imao vremena za sebe.

 

 

U trenutku kada je hteo da izađe iz sobe, počeo je da ispušta neke čudne zvukove i da pravi čudne, glupe pokrete rukama, verovatno nešto iz igre ili filma. Kad smo odrasli, sve to izgleda glupo, blesavo u datim okolnostima, znamo da mu na kraju dana ponestane snage i samo čeka da se opusti, pa sve opravdavamo. Sa dečije tačke gledišta, čini se da je sasvim drugačije. Mama nastavlja da se kikoće, a kamera snima Noa, koji izgleda potpuno zapanjeno. 

Zašto ti je on muž? pita Noa.

"Nemam pojma. Zašto ga imaš za oca?" mama odgovara.

„Nisam ja kriv“, ističe Noa.

"Misliš da je kul?" pita Amanda.

 

„Pa, generalno, ne“, odgovara Noa. "Ali kada to uradi, posebno zato ne izgleda kul."

"Radite li to u školi?" - pita ga mama kroz smeh.

"Ne, definitivno ne!" Noa kategorički odgovara.

„Ne idemo po školi radeći...” nakon čega počinje da imitira tatu.

Video je postao viralan, prikupivši skoro 8 miliona pregleda, sa hiljadama korisnika TikTok-a koji su komentarisali video, aplaudirajući dečakovoj iskrenosti i bili su potpuno iskreni. „Čini se da Noje govori 'Nisam ja izabrao njega, ali ti si sigurno'“, napisao je jedan korisnik. Drugi je rekao: "On se stvarno pita gde si našao tog čoveka haha." „Mladi gospodin je rekao da nema izbora, ali vi jeste“, nasmejala se jedna mama. Jedan korisnik je napisao: „Još nemam decu, ali se nadam da će moje biti ovako.“

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading