Žena ima srce veliko kao kuća: Usvojila je dete pokojne bivše supruge svog muža iako nije njegovo

Vesti 25.10.2023 16:04 0

Žena koja je odrasla u hraniteljskoj porodici usvojila je dete bivše supruge svog muža – uprkos činjenici da dete nije u srodstvu sa njenim mužem.

žena

Printscreen/TikTok

Ova žena velikog srca nije htela da dete odrasta u hraniteljskim porodicama kao ona. Njen superug Vesli Verts je sa bivšom ženom imao dvoje dece. Nakon razvoda upoznao je Kristi, koja je takođe imala dvoje dece iz prethodne veze. Pre pet godina spojili su svoje dve porodice. Nakon razvoda, Veslijeva bivša supruga dobila je sina Levija sa drugim muškarcem, ali se borila sa zavisnošću i ubrzo nakon što je rodila sina, preminula je.

Kristi je tada pokazala svoje veliko srce i odlučila da usvoji Levija. Nije želela da mali, poput nje, odrasta u domovima za nezbrinutu decu.

Vesli se razveo od svoje bivše žene 2015. godine, a Kristi je legalno usvojila Levija u januaru 2023. i odgaja ga kao sopstvenog sina.

- Kada sam čula za Levija, bez oklevanja sam rekla da treba da ga usvojimo - rekla je ona.

žena

Printscreen/TikTok

 

Ona je napomenula da je i sama kao devojčica bila u domovima za nezbrinutu decu i da ne želi istu sudbinu za Levija. Proces usvajanja je trajao 16 meseci, ali je vredelo jer sada ova porodica ima novo dete koje ima šansu za bolji život.

Levi uživa u svom novom domu, okružen ljudima koji ga neizmerno vole. Porodica je podelila i nekoliko snimaka svog putovanja u videu objavljenom na društvenoj mreži TikTok gde se vidi i trenutak kada Levi kao beba leži u inkubatoru nakon prevremenog rođenja.

„Srce mi se istopilo. Kakva neverovatna priča. Tvoj mali dečak je apsolutno predivan“, napisala jedan žena ispod ovog videa.

 

 

Komentari (0)
Loading