Reakcija ovog Crnogorca na pol bebe je prava sramota: "Da li će ovaj snimak pokazati detetu kad odraste?"

Vesti 19.06.2023 17:47 0

Ova situacija nas podseća na to koliko su naše reakcije i reči važne u formiranju identiteta i samopouzdanja naše dece

reakcija

Printscreen/TikTok

 

Poslednjih godina, zabave na kojima budući roditelji otkrivaju pol svoje bebe postale su izuzetno popularne. Ovi trenuci ispunjeni srećom iščekivanja često su popraćeni neizmernom radosti i emotivnim reakcijama. Međutim, nedavno se na društvenoj mreži Tviter pojavio snimak jedne takve proslave iz Crne Gore koji je izazvao burne reakcije korisnika.

U snimku se može videti trenutak kada je mladi par saznao da će dobiti ćerku. Dok je mama reagovala vrlo emotivno, skačući od sreće, tata je bio izuzetno nezainteresovan i ignorisao celu situaciju. U rukama je držao sina i nekako bezbrižno izgovorio reči "Šali se mama". Ova reakcija tate ostavila je jak i nimalo pozitivan utisak na korisnike društvenih mreža.

 

 

Jedna korisnica Tvitera postavila je pitanje koje se mnogi zapitali

- Da li će tatu kada njegova ćerka napuni 18 godina biti sramota što nije pokazao radost i oduševljenje kada je saznao da će dobiti ćerku?

Ova postavljena dilema ukazuje na važnost trenutaka i reakcija koje delimo sa svojim najmilijima, posebno kada se radi o slavnom trenutku kao što je otkrivanje pola deteta.

tviter

printscreen/Tviter

 

 

- Ona se, mrčenica, raduje, no nema podršku muža, a ni prijestolonasljednika, izgleda...

tviter

printscreen/Tviter

 

- Zamisli ovako se ponasas kad cujes da dobijas devojcicu aaaaaaa joj jadno to dete gde ce da odrasta ja stv ne znam jel gore kad se obraduju decaku onoliko ili kad se ovako smore za devojcicu.

Svaki roditelj ima pravo na svoje emocije i način izražavanja, ali važno je razumeti da naša deca, bez obzira na pol, zaslužuju ljubav, podršku i radost. Ova situacija nas podseća na to koliko su naše reakcije i reči važne u formiranju identiteta i samopouzdanja naše dece.

 

 

Komentari (0)
Loading