Roditelji su je lagali 19 godina: "Ovo mi je uništilo život, ali mi je možda spasilo VEZU"

Vesti 25.04.2023 15:35 0

Devojka je podelila kako je bila šokirana nakon što su njeni roditelji priznali da su celog života od nje krili veliku tajnu,

Roditelji su je lagali 19 godina: "Ovo mi je uništilo život, ali mi je možda spasilo VEZU"

Shutterstock

Devetnaestogodišnjakinja je na Redditu podelila veliko otkriće  o svojim roditeljima koje joj je uništilo život, ali je možda spasilo njenu vezu. Ispričala je kako je u vezi poslednje dve godine i da mnogo voli svog dečka. Međutim, na nedavnom porodičnom okupljanju, majka njenog dečka se uznemirila nakon što je videla fotografiju devojčicine bake kao tinejdžerke, sa očeve strane porodice. Žena je bila potpuno van sebe i morala je da napusti sobu na nekoliko trenutaka, prenosi Miror.

Kada se vratila, počela je da pokazuje slike svoje majke kako stoji pored bake i brzo su shvatili da su te dve žene sestre. „Navodno, moj pradeda je imao aferu gde je dobio baku mog dečka, a pošto je moja baka bila najstarija, znala je za to. Očigledno, oni su odgajani odvojeno, ali su i dalje bili u srodstvu. Moja baka i njen otac su to tajili od ostatka porodice (barem zato mislimo da niko drugi nije znao)', objašnjava devojčica. Ubrzo je shvatila da ako su ona i baka njenog dečka sestre, to znači da su njen tata i njegova mama rođaci, a ona i njen dečko drugi rođaci.

Devojka je nastavila: „Dečak i ja smo počeli da plačemo, dobila sam napad panike, a on je bio u nečemu što je izgledalo kao šok. Ali moji roditelji su izgledali tako smireni. Na kraju je tata progovorio'. Tata joj je tada priznao da on zapravo nije njen biološki otac, što ju je dodatno šokiralo. „Njihova priča je bila da su moji mama i tata izlazili na koledžu, pa raskinuli, a zatim se ponovo našli zajedno nekoliko godina kasnije. Moja mama je tada bila trudna 5 meseci, a tata joj je obećao da će mi dati prezime i brinuti se o meni. To je značilo da nisam u krvnom srodstvu sa njim, dakle, nisam u krvnom srodstvu sa svojim dečkom', dodaje devojka. Moja mama nije želela da ljudi saznaju da on nije njen biološki otac, pa ga je naterala da to drži u tajnosti 19 godina.

„Stvarno se nadam da je sve istina jer nemam dokaza da jeste, ali izgledalo je prilično legitimno jer nikada nisam videla njihove slike pre nego što je moja mama zatrudnela, tek posle. Ova situacija me izluđuje', priznaje zbunjena devojka.


Objava je od tada postala viralna i stigla je i na TikTok gdje je pročitana na Two Hot Takes Podcastu.Snimak  sada ima više od dva miliona pregleda, prikupivši hiljade lajkova i komentara.  Jedna osoba je napisala: 'Od toga da je mislila da joj je dečko rođak, saznala je da joj otac nije biološki tata. Emocionalni rolerkoster', a druga dodala: Ovo je bilo puno preokreta'. Treći je korisnik zaključio: 'Krv ne čini roditelja. Čovek te voleo i odgajao kao svoju ćerku. On je tvoj tata'.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading