13:08 Ispovesti Renovirali smo kuću i ispod parketa pronašli pisma stara 100 godina: Otkrili smo porodičnu tajnu koja nikada nije smela da ispliva!
20:25 Ispovesti Porodična tajna duga 70 godina isplivala na površinu: Majka joj na samrti otkrila jezivu istinu zbog koje joj se život promenio iz korena
14:35 Porodica Podelila je MRAČNU tajnu svog dede: "45 godina je ovo krio, cela porodica je ostala u šoku"
15:35 Porodica Roditelji su je lagali 19 godina: "Ovo mi je uništilo život, ali mi je možda spasilo VEZU"
09:20 Porodica Demijan je na sahrani strica saznao da mu je on otac: "Porodičnu tajnu su krili godinama, pitam se šta bi se promenilo da su mi rekli ranije"
21:44 Lepota i Moda Zateže kožu skoro kao botoks! Viktorija je probala ovu masku za lice, tvrdi da je ublažila bore za 40 dinara!
21:18 Ispovesti Kumovi otkrili koliko para stavljaju u koverat: „Koju cifru da dam mladencima kad zarađuju 5 puta više od mene?!“
20:51 Porodica Sutra je petak 13. koji se smatra baksuznim: Nemojte ovo nikako da radite, jer donosi nesreću!
20:26 Zdravlje Ovo produžava život 12 godina! Naučnici otkrili naviku koja vraća biološki sat unazad!